עם מינימום עבודה - מתקבל מאפה שחום, שנראה כמו חצי כדור, וטעים טעים.
מרכיבים:
כרובית - שלמה, נקייה מעלים ומבושלת במי מלח - חצי בישול
לציפוי:
2 כפות מיונז - אפשר מיונז קל
1 ביצה
2 כפיות אבקת מרק בצל
1 שמנת חמוצה
2 שיני שום כתושות
פלפל שחור לפי הטעם
0.5 כוס פירורי לחם
אופן ההכנה:
1. מוציאים את הכרובית ממי הבישול ומניחים בצד להתקרר.
2. בינתיים...
ניודי הוא סוג של ניוקי, אלא שבמקום תפוחי האדמה בניוקי הקלאסי,
כאן משתמשים בגבינת ריקוטה.
הריקוטה צריכה להיות יבשה ולכן ממולץ להשתמש בריקוטה באפלו.
אם לא מוצאים ריקוטה באפלו, משתמשים בכל ריקוטה אחרת, אבל צריך ליבשה.
למסננת מכניסים 2 פילטרים לקפה ומסננים הגבינה לילה שלם להגרת הנוזלים.
אפשר כמובן גם בחיתול בד, ואף עדיף.
את הכדורים מניחים בתוך קמח סמולינה כדי שהקמח...
מרכיבים:
1 כרובית - מחולקת לפרחים
2 תפוחי אדמה - חתוכים לקוביות קטנות
1 כרשה - החלק הלבן בלבד, פרוסה
1 בצל - קצוץ לקוביות
25 גרם חמאה
1 כף שמן זית
1 כוס יין לבן
1 שמנת לבישול
אגוז מוסקט - קורט
מלח - לפי הטעם
פלפל שחור - לפי הטעם
ציר ירקות או מים - בערך ליטר
1 כף עירית - קצוצה דק לקישוט
אופן ההכנה:
1. לסיר...
המרכיבים:
כרובית - מנוקה ומחולקת לפרחים - מבושלת במי מלח עד למצב אל דנטה
1 כף חרדל
1 כף מיונז
1 ביצה - טרופה
3 כפות שמן זית
מלח - לפי הטעם
פלפל חריף - לפי הטעם
1 שן שום - כתושה
3 כפות פירורי לחם
אופן ההכנה:
1. לערבב היטב את החרדל, מיונז, ביצה, שמן זית, שום, מלח ופלפל שחור ופירורי לחם, לתערובת ...