Portfolio Category: פשטידות

>

ראקוט קרומפלי – פשטידת תפוחי אדמה הונגרית

קרא עוד
>

תפוחי אדמה אפויים בשמנת – פום אנה

מרכיבים:
8 תפוחי אדמה אדומים וגדולים, מבושלים על קליפתם במי מלח - מסיימים הבישול רגע לפני התפוררותם ומכניסים למקרר.
3 שמנת חמוצה 15%
מרכיבים:
7 תפוח אדמה - תפוא"ד אדומים, גדולים, קלופים ופרוסים דק במנדולינה
1 שמנת לבישול
50 גרם               חמאה... קרא עוד
>

בובה – פשטידת תפוא”ד עם שמרים

מבית היוצר של חברתי רבקהל'ה. מתכון מתפוצת פולין, ולמרות זאת, מעולה.
קרא עוד
>

פשטידת בצל ופטריות – טבעוני

המצרכים 4 בצלים גדולים קצוצים דק. 1/4 כוס שמן 2 כוסות חומוס מבושל או שעועית 2 חופנים תרד חלוט וקצוץ 1/2 כוס קמח אוסם מלח לפי הטעם פלפל שחור לפי הטעם 200 גרם פטריות קצוצות - כל סוג יתאים, או מעורב 1/4 כוס טחינה גולמית ללא טבעונים - חופן פרמזן לתוך התערובת ועוד קצת לפיזור מעל המאפה ללא טבעונים - להוסיף 3 ביצים לתערובת אופן ההכנה 1.  מטגנים הבצל עד להזהבה...
קרא עוד

מרכיבים:
3-4 תפוח אדמה - מגוררים על פומפיה
1 כוס קמח לבן - ועוד קצת