מרכיבים: | |||||||||||||||||||||
8 | תפוחי אדמה אדומים וגדולים, מבושלים על קליפתם במי מלח - מסיימים הבישול רגע לפני התפוררותם ומכניסים למקרר. | ||||||||||||||||||||
3 | שמנת חמוצה 15% | ||||||||||||||||||||
מרכיבים: | |||||||||||||||||||||
7 | תפוח אדמה - תפוא"ד אדומים, גדולים, קלופים ופרוסים דק במנדולינה | ||||||||||||||||||||
1 | שמנת לבישול | ||||||||||||||||||||
50 גרם חמאה...
קרא עוד
>
בובה – פשטידת תפוא”ד עם שמריםמבית היוצר של חברתי רבקהל'ה.
מתכון מתפוצת פולין, ולמרות זאת, מעולה.
|