מרכיבים:
1 עוף שלם - לבקש מהקצב להוציא העצמות - לתבל במלח ופלפל שחור
200 גרם כבד עוף - מנוקה מגידים וכלי דם וחתוך לקוביות קטנות
1.5 כוסות אורז בסמטי - מבושל עם מלח, פלפל שחור וזעפרן
1 בצל - קצוץ ומטוגן
3 שיני שום כתושות
100 גרם צנוברים - קלויים במחבת בלי שומן
1/4 כוס שמן זית - לטיגון הבצל והשום
12 שערות...
קרא עוד
>
עוף סיני חמוץ מתוק
המנה הוותיקה והטובה משנות השבעים.
גם היום טרם נס לחה, וילדים מאד אוהבים אותה.
המרכיבים:
1 ק"ג חזה עוף - מנוקה מגידים ושומן, וחתוך לקוביות בנות 3X3 ס"מ
שמן קנולה - לטיגון עמוק של העוף
לרוטב
1 פלפל ירוק - חתוך לרצועות
1 פלפל אדום - חתוך לרצועות
4 פרוסות אננס משומר - חתוך לקוביות
1 פלפל צ'ילי חריף - רק לאוהבי החריף, לא חובה...
קרא עוד
>
פרגיות עוף ממולאות
המרכיבים:
12 פרגיות עוף עם העור
100 גרם גבינת מסקרפונה
1/2 קילו תרד חלוט
1/2 כוס צנוברים - קלויים
מלח - לפי הטעם
פלפל שחור לפי הטעם
שמן זית - לטיגון העוף
אופן ההכנה:
1. לערבב היטב המלית: גבינה, תרד, צנוברים, מלח ופלפל שחור.
2. לפתוח את בשר הפרגיות, עם העור כלפי מטה, למלא במלית, לגלגל לגליל.
3. לחמם השמן במחבת, להכניס הפרגיות עם חיבור הגליל...
קרא עוד
>
שוקיים עוף עם פירות יבשים
המרכיבים:
12 שוקי עוף
1/2 כוס שזיפים מיובשים, מגולענים
1/2 כוס משמשים מיובשים
1/2 כוס חמוציות
1 ראש שום - חצוי לרוחב
1 בצל גדול - פרוס
2 כפות סילן
2 כפות חרדל
1 כוס מים
1 כף אבקת מרק עוף
3 כפות רוטב צ'ילי מתוק
מלח - לפי הטעם - להיזהר בכמות המלח יש בתבשיל אבקת מרק
פלפל שחור - לפי הטעם
5 תפוחי אדמה - חתוכים לרבעים...
קרא עוד