Portfolio Category: ריזוטו

>

ריזוטו עם אנדיב אדום (עולש)

קרא עוד
>

ריזוטו במגוון פטריות

לאוהבי הפטריות - הניחוח הזה עבורכם.
מרכיבים:
רוטב טוסקני בסיסי - ראה מתכון שלי באתר
2 עולש - פרוס גס, מבושל מספר דקות במי מלח ומנוקז היטב מהנוזלים. 
מרכיבים:
30 גרם פטריות יער - מושרות כשעה במים רותחים, מסוננות מנוזלים וקצוצות.
30 גרם פטריות פורצ'יני - מושרות במים -... קרא עוד
>

ריזוטו עם מח עצמות ואספרגוס

אחת המנות האהובות עלי היא ריזוטו. ריזוטו ניתן להכין באין ספור טעמים והמאמץ שווה. המנה המוגשת כאן היא מאד עשירה בטעמים וחגיגית.
קרא עוד
>

ריזוטו אספרגוס

שוב, מתכון מעולה של חברי השף שלום שיטרית, שאכלתי אותו בטיול שהיה גם גסטרונומי, בדורדון.

שלום הוא שף מעופף, שעושה טיולי בוטיק בכל העולם שהייחוד שלהם, והשונות מטיולים אחרים, היא ההקפדה הרבה על הצד הקולינרי, כולל ארוחות במסעדות בעלות כוכבים במישלן.

המרכיבים

5 כוסות ציר עוף או ירקות
1/4 כוס שמן תירס או קנולה
2 שאלוטים - קצוצים דק
1 שם...
קרא עוד

מרכיבים:
5 עצמות בקר עם מח עצמות
300 גרם