מנות ראשונות

  • סביצ’ה עם אבוקדו

    סביצ’ה עם אבוקדו

    הסביצ'ה היא מאכל פופולרי בפרו. למתכוני הסביצ'ה נדרשת כוסברה, ירק תבלין שאינני משתמשת בו. למי שאינו חסיד הכוסברה כמוני - אפשר...

  • בואיקוס

    בואיקוס

    הבואיקוס של אחי. מקבלים לחמניות קטנות, מה זה טעימות, והכל מהיר בלי כלים מיותרים. מתאים מאד כמתאבן עם שתיה חריפה...

  • כבד קצוץ צמחוני

    כבד קצוץ צמחוני

    בתקופת הצנע שהיתה בארץ לא ניתן היה להשיג מזונות שונים, אמא ז"ל היתה מכינה סלט חצילים בטעם כבד קצוץ. הסלט...

  • גבינת חלומי מטוגנת

    גבינת חלומי מטוגנת

      מרכיבים: 1 חבילה חלומי - חתוכה לאצבעות  1 ביצה - טרופה, לציפוי הגבינה 0.5 כוס קמח לבן - לציפוי הגבינה שמן זית - לטיגון   אופן...

  • סלט ברוקולי עם עגבניות

    סלט ברוקולי עם עגבניות

    מרכיבים: 1 חבילה ברוקולי - לקלוף הקלחים, לפרוס לפרוסות עבות ולהפריד הפרחים. 1 פלפל חריף אדום, פרוס - לא חובה 2 עגבניות -...

  • סלט קישואים התחליף הצמחוני לכבד קצוץ

    סלט קישואים התחליף הצמחוני לכבד קצוץ

    כמו הסלט של "משני" פשוט, קל וטעים - אפשר להכין בבית במהירות רבה, לחסוך כסף ובלי חומרים משמרים. מרכיבים: 8...

  • הקוקלה של רינה – הכופתאות של טריפולי

    הקוקלה של רינה – הכופתאות של טריפולי

    מרכיבים: 200 גרם חזה עוף - קצוץ דק ביד - לא טחון 100 גרם שומן עוף - קצוץ דק ביד - ניתן להחליף בחצי...

  • מרק לחם טוסקני – “ריבוליטה”

    מרק לחם טוסקני – “ריבוליטה”

    הסתו כבר כאן ואנחנו לפני החורף. מרק-נזיד זה הינו מהיר, טעים ומשביע גם כארוחה בפני עצמה. מרכיבים:  6 פרוסות טוסטים...

  • מרק שמנת

    מרק שמנת

    המרק של אמא ז"ל. אין כמו מרק השמנת הקר, בעל שני המרכיבים, לימי הקיץ החמים. הכנתו אורכת דקות ספורות בלבד....