-
מרק ירקות קטיפתי בשני צבעים
הצלחת המוגשת - חציה כתומה וחציה ירוקה - חגיגה לחך ולעיניים. מגישים בצלחות מרק, (לא קעריות מרק), בזהירות מוזגים, במקביל...
-
הגיבץ’ של אמא ז”ל
מרכיבים: 1 בצל - גדול וקצוץ לקוביות 3 פלפלים ירוקים - קצוץ לקוביות - פלפל בהיר 2 פלפל חריף - קצוץ דק -...
-
ה”קומפוט” האולטימטיבי האשכנזי של חמותי היווניה
מתברר שהקומפוט האשכנזי מפירות יבשים, הנפוץ בקרב יהודי מזרח אירופה, עשה "עליה" והגיע עד יוון. מרכיבים: 100 גרם שזיפים מיובשים 100 גרם...
-
כרוב עם פסטה
מרכיבים: 1 כרוב לבן - פרוס, רצוי במנדולינה או מעבד מזון כדי להקל בתהליך 2 בצל - גדול - חתוך לקוביות ולטגן...
-
לחם בירה
מרכיבים: 3 כפות סוכר 1 בירה - 330 מ"ל 1 קמח תופח - 350 גרם 1/2 כוס גבינה צהובה - מגוררת 50 גרם חמאה - מומסת ...
-
סלט פטריות טריות
מרכיבים: 1 חבילה פטריות שמפיניון - טריות ופרוסות 1/2 חבילה בצל ירוק - קצוץ דק 150 גרם אגוז פקאן - פקאן סיני - קצוץ גס 150 גרם...
-
סלט כרוב עם “קריצה” אסיאתית
מרכיבים: 1 כרוב לבן - קטן - מנוקה מהעלים הפגומים ומהקלח ופרוס במעבד מזון 1 חבילה בצל ירוק - פרוס דק 100 גרם אגוז...
-
אורז עם הרבה “גודיז”
מרכיבים: 1.5 כוסות אורז בסמטי - ממויין ומושרה במים כשעה 1/2 כוס גרעיני חיטה 1/2 כוס עדשים שחורות 1/2 כוס צנוברים - מטוגנים במחבת בלי שמן...
-
סלט סלק משודרג
מרכיבים: 4 סלקים 2 בצלים ירוקים פרוסים גס 2 תפוחי עץ גרנד אלכסנדר - קלוף וחתוך לקוביות קטנות לרוטב 1 כף רוטב סויה...
