-
חרוסת לפסח
מידי פסח אני מכינה כמות גדולה מאד של חרוסת, המחולקת באופן קבוע למספר חברים שאינם מוותרים. ככתוב במסורת - היא...
-
קונפיטורת שזיפים
הכנת קונפיטורות בבית היא תהליך קל מאד. אין מה להשוות בין אלה הקנויות ואלה שהן תוצרת בית.ומה עם ההרגשה המרוממת...
-
עוגת שמרים – מלכת העוגות
אמי ז"ל היתה "מלכת" עוגות השמרים, משנפטרה החלטתי שיש להמשיך במסורת עוגות השמרים של אמא. זה ממש לא מפחיד, זה...
-
עוגת פרג בחושה עם קוקוס ושוקולד לבן
מזה זמן שאני מחפשת את את עוגת הפרג הבחושה האולטימטיבית לטעמי. אספתי את כל מתכוני הפרג שלי ומה שקבלתי היתה...
-
חציל עם יוגורט
"החציל האציל" כך כינו, בעבר, המגדלים את החציל. לטעמי הוא באמת מלך הירקות. מרכיבים: 2 חציל - חצילים בלאדי קלויים על האש...
-
צזיקי
מרכיבים: 2 גביעי יוגורט כבשים יוגורט סמיך 2 שיני שום כתושות לאוהבי השום להוסיף עוד 2 מלפפונים קצוצים לקוביות קטנות...
-
בובה – פשטידת תפוא”ד עם שמרים
מבית היוצר של חברתי רבקהל'ה. מתכון מתפוצת פולין, ולמרות זאת, מעולה. מרכיבים: 3-4 תפוח אדמה - מגוררים על פומפיה 1 כוס קמח...
-
חצילים עם גבינה בולגרית
את הסלט הזה הבאתי למפגש חברתי של כ- 50 איש. הסלט זכה לקריאות הנאה ותענוג. מרכיבים: 6 חצילים...
-
רוטב בולונז טבעוני, עם סייטן
מרכיבים: 1 חבילה סייטן - 350 גרם בטעם בולונז - מגיע טחון 1 בצל - קצוץ דק 3 שיני שום - קצוץ דק...
