בישול צמחוני

  • טארט טאטן

    טארט טאטן

    המרכיבים: 8 תפוחי עץ ירוקים - קלופים ומחולקים לשש בצק עלים מחמאה 1/4 כוס אבקת סוכר לרידוד הבצק - במקום...

  • רושטי עם ביצה עין

    רושטי עם ביצה עין

    מעדן זה אכלתי ביום קפוא על אחד מהרי האלפים בשוויץ. מרכיבים: תפוחי אדמה גדול - מספר התפוחי אדמה, כמספר הסועדים...

  • מרק מינסטרונה

    מרק מינסטרונה

    מרכיבים: 1 בצל קצוץ 2 גזרים חתוכים לקוביות 4 גבעולי סלרי, בלי עלים, חתוכים לקוביות 2 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות...

  • לביבות תפוחי אדמה

    לביבות תפוחי אדמה

    המרכיבים: 1 ק"ג תפוחי אדמה אדומים - מגוררים בפומיה גסה - סחוטים מהנוזלים 3 ביצים 1/2 כוס קמח מלח -...

  • פארו – גרעיני כוסמין

    פארו – גרעיני כוסמין

    הכוסמין הוא דגן מלא המכיל ויטמינים ומינרלים רבים. הוא נחשב לדגן עתיק, עוד מתקופת הברונזה, והוא קדם לחיטה. מרכיבים: 1...

  • פשטידת בשר

    פשטידת בשר

      מרכיבים: בצק עלים - להפשיר במקרר ערב קודם 500 גרם - בשר טחון 1 ראש סלרי - קצוץ לקוביות 3...

  • אורז לבן אחר

    אורז לבן אחר

    המתכון הוא מבית היוצר של בתי, שקבלה אותו מבשלנית איטלקית באיטליה מרכיבים 1 כוס אורז - יסמין או בסמטי 2...

  • מרק חצילים מוקרם

    מרק חצילים מוקרם

    מרק מדהים זה אכלתי באחת מטיולי הגסטרונומיים בחו"ל עם השף שלום שטרית. את המתכון קבלתי מהשף, המארגן טיולים אלה. מרכיבים 3...

  • קוביות תפוחי אדמה מטוגנות

    קוביות תפוחי אדמה מטוגנות

    כמה קל להכין, וכמה יפה בהגשה....וטעים....יאמי יאמי מרכיבים 5 תפוחי אדמה אדומים - קלופים וחתוכים לקוביות של 1X1 ס"מ 1/2 כוס...