מנות ראשונות

  • שרימפס מטוגנים

    שרימפס מטוגנים

    מרכיבים: 1/2 קילו שרימפס - כ- 20 יחידות, קלופים ומנוקים מצינור העיכול - הדייג מנקה ומכין 1 כוס חלב 1/2 כוס קמח 1...

  • מרק ירקות קטיפתי בשני צבעים

    מרק ירקות קטיפתי בשני צבעים

    הצלחת המוגשת - חציה כתומה וחציה ירוקה - חגיגה לחך ולעיניים. מגישים בצלחות מרק, (לא קעריות מרק), בזהירות מוזגים, במקביל...

  • הגיבץ’ של אמא ז”ל

    הגיבץ’ של אמא ז”ל

    מרכיבים: 1 בצל - גדול וקצוץ לקוביות 3 פלפלים ירוקים - קצוץ לקוביות - פלפל בהיר 2 פלפל חריף - קצוץ דק -...

  • כבד קצוץ שיכור

    כבד קצוץ שיכור

    מבית היוצר של אחי. פשוט כבד קצוץ אחר. מרכיבים: 1/3 כוס שמן קנולה 5 בצלים - גדולים מאד ופרוסים לפרוסות דקות. 1/3 כוס...

  • כרוב עם פסטה

    כרוב עם פסטה

    מרכיבים: 1 כרוב לבן - פרוס, רצוי במנדולינה או מעבד מזון כדי להקל בתהליך 2 בצל - גדול - חתוך לקוביות ולטגן...

  • כבד עוף ביין מרסלה או פורט

    כבד עוף ביין מרסלה או פורט

    מרכיבים: 12 כבדי עוף - נקיים מגידים, שומנים וכו' 0.5 כוס קמח - לאיבוק עדין של הכבדים 0.5 כוס שמן זית 1 כוס יין מרסלה -...

  • שרימפס ברוטב חמאה

    שרימפס ברוטב חמאה

    מרכיבים: 10 שרימפס - בגודל ג'מבו או קריסטל 2 שיני שום קצוצות דק מאד 1/3 כוס יין לבן חצי יבש מלח ים - לפי...

  • סקלופס (קוקי סן ז’אק)  עם רוטב גבינת רוקפור

    סקלופס (קוקי סן ז’אק) עם רוטב גבינת רוקפור

    צדפה לבנה גדולה ויפה, עם כתמים בצבע חום-אדמוני ובתוכה יושבת לה "הפנינה" - קוקי סן ז'ק. מזון שנחשב לאפרודיזיאקי, בתרבות...

  • עגבניות ממולאות

    עגבניות ממולאות

    חמותי היווניה היא בשלנית מעולה. עוד מתכון בלקני מבית היוצר שלה. מנה המתאימה גם לצמחונים. מרכיבים: 12 עגבניות חממה, בינוניות בגודלן בשלות...