-
שרימפס מטוגנים
מרכיבים: 1/2 קילו שרימפס - כ- 20 יחידות, קלופים ומנוקים מצינור העיכול - הדייג מנקה ומכין 1 כוס חלב 1/2 כוס קמח 1...
-
מרק ירקות קטיפתי בשני צבעים
הצלחת המוגשת - חציה כתומה וחציה ירוקה - חגיגה לחך ולעיניים. מגישים בצלחות מרק, (לא קעריות מרק), בזהירות מוזגים, במקביל...
-
הגיבץ’ של אמא ז”ל
מרכיבים: 1 בצל - גדול וקצוץ לקוביות 3 פלפלים ירוקים - קצוץ לקוביות - פלפל בהיר 2 פלפל חריף - קצוץ דק -...
-
כבד קצוץ שיכור
מבית היוצר של אחי. פשוט כבד קצוץ אחר. מרכיבים: 1/3 כוס שמן קנולה 5 בצלים - גדולים מאד ופרוסים לפרוסות דקות. 1/3 כוס...
-
כרוב עם פסטה
מרכיבים: 1 כרוב לבן - פרוס, רצוי במנדולינה או מעבד מזון כדי להקל בתהליך 2 בצל - גדול - חתוך לקוביות ולטגן...
-
כבד עוף ביין מרסלה או פורט
מרכיבים: 12 כבדי עוף - נקיים מגידים, שומנים וכו' 0.5 כוס קמח - לאיבוק עדין של הכבדים 0.5 כוס שמן זית 1 כוס יין מרסלה -...
-
שרימפס ברוטב חמאה
מרכיבים: 10 שרימפס - בגודל ג'מבו או קריסטל 2 שיני שום קצוצות דק מאד 1/3 כוס יין לבן חצי יבש מלח ים - לפי...
-
סקלופס (קוקי סן ז’אק) עם רוטב גבינת רוקפור
צדפה לבנה גדולה ויפה, עם כתמים בצבע חום-אדמוני ובתוכה יושבת לה "הפנינה" - קוקי סן ז'ק. מזון שנחשב לאפרודיזיאקי, בתרבות...
-
עגבניות ממולאות
חמותי היווניה היא בשלנית מעולה. עוד מתכון בלקני מבית היוצר שלה. מנה המתאימה גם לצמחונים. מרכיבים: 12 עגבניות חממה, בינוניות בגודלן בשלות...
