מתכונים

  • סלט מלפפונים חמוץ מתוק – “מיזריה”

    סלט מלפפונים חמוץ מתוק – “מיזריה”

    מרכיבים: 10 מלפפונים - מוצקים וטריים מאד 6 שיני שום כתושות - לפי הטעם, אני אוהבת הרבה שום שמיר    ...

  • בצקניות – שפצלי

    בצקניות – שפצלי

    מרכיבים: 2 כוסות קמח 2 ביצים - גדולות 1 כפית מלח מים - פושרים, "כמה שתופס" - לדברי אמא ז"ל 2 כפות שמן קנולה...

  • סופגניות רומניות – פפנש

    סופגניות רומניות – פפנש

    מעדן רומני, קל וטעים מאד ולא דורש שמרים והכנות מסובכות. מרכיבים: לבצק  2.5 כוסות קמח תופח 1/2 קילו גבינת אורדה - או טוב טעם...

  • כבד קצוץ צמחוני

    כבד קצוץ צמחוני

    בתקופת הצנע שהיתה בארץ לא ניתן היה להשיג מזונות שונים, אמא ז"ל היתה מכינה סלט חצילים בטעם כבד קצוץ. הסלט...

  • ריבת פובידל

    ריבת פובידל

    ריבת ילדותי, שהוכנה בבית ועד היום טעמה אתי. בכל נסיונותי לקנות ריבה מוכנה - זה לא היה זה. ניסיתי מיגון...

  • לחמניות

    לחמניות

    לחמניות מעולות מבית היוצר של חני מרכיבים: 1/2 כוס סוכר 1 כוס שמן קנולה 1/3 2 כוסות מים -פושרים קורט מלח 1 קילו קמח...

  • עוגת גבינה לפסח עם רוטב אוכמניות

    עוגת גבינה לפסח עם רוטב אוכמניות

    עוגה מהירה לפסח שתמיד מצליחה. ניתן להמירה לעוגת יום יום ע"י החלפת הקמח תפו"א בקורנפלור או קמח.   מרכיבים: 750 גרם...

  • ריזוטו עם בטטה וכרשה

    ריזוטו עם בטטה וכרשה

    מרכיבים: 2 כוסות אורז ריזוטו - רצוי ארבוריו  1 בטטה - חתוכה לקוביות קטנות 1 כרישה - (החלק הלבן) פרוסה דק 2 שיני...

  • ארטישוק ממולא בבשר

    ארטישוק ממולא בבשר

    מרכיבים: 1 חבילה תחתיות ארטישוק - קפוא לתערובת הבשר  0.5 קילו בשר בקר טחון 1             ...