-
פטה כבד עוף
גדולת המתכון בטעמו, בקלות ובמהירות הכנתו. מקור המתכון הוא מבית היוצר של בתי הבכורה. לאלה מבננו שאינם אוכלים כבד אווז,...
-
שרימפס עם פולנטה ברוטב ורוד
מנה נפלאה שאכלתי במסעדת רוטנברג שבקיבוץ גשר. ניסיתי לשחזרה והצלחתי. מרכיבים: 16 יחידות שרימפס - קלוף ומנוקה - 4 שרימפס...
-
תבשיל בלקני של עדשים עם בשר/עוף/קציצות
תבשיל חורפי המוגש עם אורז לבן, ממטבחה של חמותי היווניה. מרכיבים: 4 בצל - קצוץ ומטוגן בשמן עד לגוון קרמלי...
-
אוסובוקו א לה מילאנזה עם גרמולטה
תבשיל לקרניבורים, שאוכל בעבורם הוא לא רק מזון, אלא גם סיפוק יצרים, תאווה, והנאה מרובה. מעדן שעשוי מפרוסות עבות של...
-
פסטה אלפרדו – פטריות ושמנת
מרכיבים 300 גרם פטריות - קצוצות, מסוגים שונים 1 קופסה שמנת לבישול 1 בצל...
-
מאפה ברוקולי ברוטב לבן
בטיול לפיאמונטה ביולי 2015, עם השף שלום שטרית, הכנתי את המתכון הזה, של שלום....
-
עוגת שוקולד אישית במיקרוגל
עוגת שוקולד אישית בספל ואפויה במיקרוגל את העוגות האישיות מכינים במגים גדולים, כל מג הוא מנה. הכמויות הן למנה אחת...