בישול איטלקי

  • פסטה רוזה

    פסטה רוזה

    מרכיבים: 4 ענפי סלרי אמריקאי קצוצים 1 גזר חתוך לקוביות 1 בצל בינוני חתוך לקוביות 3 שיני שום קצוצים מעט...

  • אסדו בבישול ארוך

    אסדו בבישול ארוך

    מרכיבים: 2 ק"ג בשר אסדו - חתוך 5 ענפי סלרי אמריקאי - קצוצים דק 4 בצלים גדולים - חתוך לקוביות...

  • פסטה טבעונית עם שעועית לבנה

    פסטה טבעונית עם שעועית לבנה

    בטיול קולינרי שעשיתי בחבל פוליה שבאיטליה, עם השף שלום שטרית, אכלתי את הפסטה הזו, שהייתה עוצרת נשימה ושונה. המרכיבים: 500...

  • פסטה בולונז

    פסטה בולונז

    מרכיבים: 1 ק"ג בשר טחון 3 בצלים גדולים - פרוסים לקובניות 6 ענפי סלרי אמריקאי - קצוצים לקוביות 4 גזרים...

  • קציצות טבעוניות ברוטב טוסקני

    קציצות טבעוניות ברוטב טוסקני

    מרכיבים: לקציצות: 1 בצל - קצוץ גס 250 גרם פטריות שמפיניון, או פורטובלו, או מעורב - קצוצות דק 1 שן...

  • ריזוטו עם אספרגוס

    ריזוטו עם אספרגוס

      מרכיבים ====== 1/3 כוס שמן זית 4 בצלי שאלוט – קצוצים דק 3 שיני שום – קצוצים דק 2...

  • לזניה

    לזניה

    מרכיבים: 1 בצל גדול – קצוץ 1 גזר גדול – קצוץ לקוביות 2 ענפי סלרי אמריקאי – קצוצים 2 שיני...

  • סלט קייל

    סלט קייל

    קייל הם עלים ירוקים ממשפחת הכרוב, האיטלקים קוראים לו כרוב שחור והוא מככב במטבח האיטלקי, ובפרט במרק הריבולטה. קשה למצוא...

  • פסטה פנה עם גבינות, תירס ואווז מעושן

    פסטה פנה עם גבינות, תירס ואווז מעושן

    מרכיבים: 1 חבילה פסטה פנה – מבושלת לפי הוראות היצרן 3/4 כוס תירס 150 גרם האם/שינקן מעושן או אווז מעושן...