פודינג אדום ממיץ תפוזים טרי

אז כמו שהיה פעם, פודינג אדום ובלי חומרים משמרים.
מבית היוצר של חמותי, שהגישה פודינג זה עם הבורקס של שבת.
מרכיבים:
2 כוסות מיץ תפוזים - טרי ומסונן
6 כפיות אבקת פודינג תות (אדום) - האבקה משמשת כקורנפלור וחשוב צבעה האדום
6 כפיות סוכר - תלוי ברמת המתיקות הרצויה
1 כוס מים

אופן ההכנה:
לסיר להכניס מיץ התפוזים, הסוכר ו- 2/3 כוס מים ולהביא לרתיחה.
לערבב יתרת המים עם אבק הפודינג ולהוסיף למיץ הרותח באיטיות, תוך ערבוב ועל אש נמוכה - עד לקבלת הסמיכות הרצויה.
אין חובה להשתמש בכל האבקה.
יש לקחת בחשבון שאחרי הקירור, הפודינג ממשיך להתייצב ומתקשה.
אם סמיך מידי - ניתן במהלך הבישול להוסיף מעט מים או מיץ.

הרעיון - בישול כמו דייסה.

לחלק ל- 6 גביעי הגשה, או תבנית מקושטת, לקרר מספר שעות וליהנות.

No Comments Yet.

Leave a comment