בישול בלקני

  • מוסקה טבעונית

    מוסקה טבעונית

    מרכיבים: כ- 1/2 ק"ג סייטן, או טחון מהצומח של טבעול 2 תפוחי אדמה, פרוסים דק מאד, רצוי במנדולינה, מומלחים ומפולפלים...

  • פשטידת תרד

    פשטידת תרד

    את הפשטידה הזו אכלתי אצל חברתי ריבה – יאמי....יאמי מרכיבים: 1 חבילה בצק עלים – על בסיס חמאה 1 חבילה...

  • מרק קרופניק פולני

    מרק קרופניק פולני

    המרק הפולני של אמא ז"ל, מרק ילדותי. מרכיבים: 200 גרם פטריות שונות ומגוונות – פרוסות דק חופן פטריות פורצ'יני –...

  • עוף עם שעועית צהובה ושעועית לבנה

    עוף עם שעועית צהובה ושעועית לבנה

    מנה בלקנית טעימה ביותר, מבית היוצר של חמותי, המוגשת עם אורז. בחרתי הפעם בקיצורי דרך ע"י שימוש בירקות קפואים. המנה...

  • קציצות בשר ברוטב חצילים – מרנג’נס קון קיפטיקס

    קציצות בשר ברוטב חצילים – מרנג’נס קון קיפטיקס

    לאוהבי החצילים - תבשיל שהוא מעדן. זהירות - הרוטב "מבקש" הרבה לחם לבן אחיד, או חלה. מבית היוצר של חמותי...

  • סלט יווני קלאסי

    סלט יווני קלאסי

    הסלט הזה מופיע כבסיס לכל ארוחה ביוון. סלט גס, קל, מרענן וכיפי. המרכיבים: 2 עגבניות - גדולות, אדומות, בשלות ומתוקות...

  • בורקס חצילים

    בורקס חצילים

    מתכון מבית היוצר של חמותי היווניה המרכיבים: בצק עלים, או פילאס 2 חצילים - קלויים על האש או הגריל, קלופים...

  • בורקס תרד

    בורקס תרד

    מתכון מבית היוצר של חמותי היווניה המרכיבים: בצק עלים, או פילאס 800 גרם תרד טרי - שטוף ומיובש היטב 1...

  • שבלולי בורקס בשר

    שבלולי בורקס בשר

    מנה זו היא מבית היוצר של חמותי היווניה. המרכיבים: בצק עלים, או פילאס 1/2 ק"ג בשר בקר - טחון 1...