מנות עיקריות

  • גולש הונגרי עם תפוחי אדמה

    גולש הונגרי עם תפוחי אדמה

    הגולש ההונגרי שלי הוא שילוב שבין הונגריה לאיטליה. שילוב עם תוצאה מפתיעה - ארוחה בסיר אחד וכל שנדרש להוסיף הוא...

  • עוף עם ירקות – “pot au feu” – תבשיל דיאטטי

    עוף עם ירקות – “pot au feu” – תבשיל דיאטטי

    מבית היוצר של חמותי היווניה. דל בקלוריות, קל לעיכול ולמרות זאת יאמי יאמי. מרכיבים: 4 כרעיים עוף חצויות 1 בצל - גדול -...

  • ביף סטרוגנוף

    ביף סטרוגנוף

    מעדן פילה בקר, מהיר ואלגנטי שמקורו במאה ה-19 ברוסיה. מרכיבים: 0.5 קילו פילה בקר - חתוך לרצועות בעובי 1.5 ס"מ ובאורך 4...

  • שוקרוט גארני

    שוקרוט גארני

      מעדן לאוהבי הבשרים המעושנים, הכרוב הכבוש ותפוחי אדמה - לא כשר במקור, המתכון הוא מהמטבח הצרפתי אלזסי, עם ההשפעות...

  • קציצות בשר עם פרוסות חצילים

    קציצות בשר עם פרוסות חצילים

    מרכיבים: 7 יחידות חצילים - גדולים, קלופים ופרוסים בעובי 1 ס"מ קמח - לקימוח החצילים 2 ביצים - לטבילת החצילים לתערובת הקציצות  1 קילו...

  • עוף במלח

    עוף במלח

    טעים ועסיסי כמו עוף בגריל המסתובב על שיפוד, או עוף רוטיסרי, אבל בלי הבלגן.     מרכיבים: עוף שלם 1...

  • מוסקה עם בשר, חצילים ותפוחי אדמה

    מוסקה עם בשר, חצילים ותפוחי אדמה

    מעדן בלקני שיש לו וואריציות שונות. ניסיתי ליצור אותו, ככל האפשר מופחת קלוריות, ולכן החצילים אינם מטוגנים. אין בעיה להמירו...

  • חזה עוף ברוטב עגבניות טריות

    חזה עוף ברוטב עגבניות טריות

    מתכון לעצלנים שחוזרים הביתה מאוחר בלילה, מאד רעבים והמקרר כמעט ריק. זה מה שקרה לי לפני מספר ימים, במקרר היו...

  • פולו דיאבולו – העוף של השטן – עוף במשקולת

    פולו דיאבולו – העוף של השטן – עוף במשקולת

    עוף שהוא מעדן וכל כולו מטוגן במחבת עם משקולת. מתכון של רועי, שהוא חובב אדוק של אוכל איטלקי ובשלן מדהים....