אתר המתכונים של יוכי גלבוע זכאי
מתכון שהוא פרדוקס. המתכון מתאים מאד לימי החורף הקרים, אולם תקופת גידול השעועית הטריה והטובה היא מאפריל עד דצמבר. אז...
מנה קלה, מרהיבה בהגשה וכמובן מדהימה בטעמה וזוכה לקריאות אושר מהסועדים. מרכיבים: 18 כבדי עוף - שלמים ומנוקים מגידים וקרישי...
כרוב ממולא בנוסח רומני, טעמו חמצמץ והוא מוגש עם שמנת חמוצה - יאמי יאמי מרכיבים: 1 כרוב - מסירים את גזע...
כשאני רוצה שהמרק שלי יהיה מאד עשיר, אני מערבבת עוף ובשר בקר וגרון הודו. בבתנו למרק הזה אין וטו וכולם...
מרק שהוא נזיד ויכול לשמש למנה עיקרית בימי החורף הקרים. מגישים אותו עם לחם לבן אחיד בפרוסות עבות, צנוניות ובצל...
מרכיבים: 1 חבילה סייטן - 350 גרם בטעם בולונז - מגיע טחון 1 בצל - קצוץ דק 3 שיני שום - קצוץ דק...
המצרכים 4 בצלים גדולים קצוצים דק. 1/4 כוס שמן 2 כוסות חומוס מבושל או שעועית 2 חופנים תרד חלוט וקצוץ...
המרכיבים 1 כוס עדשים קפואות 1 כוס תרד קפוא, או ברוקולי - מופשר, סחוט היטב מהנוזלים וקצוץ דק 1 בטטה...
מרכיבים 2 כוסות שעועית מושרית כל הלילה 1/2 כוס גריסים - שטופים 1/2 כוס חיטה - שטופים 4 תפוחי אדמה...