בישול איטלקי

  • טירמיסו בלי ביצים

    טירמיסו בלי ביצים

    הטירמיסו שלי נולד מכך, שכשבתי הייתה בהריון נאסר עליה לאכול ביצים "חיות" אלא מבושלות בלבד. מרכיבים: 2 יחידות שמנת מתוקה 2 יחידות...

  • קרם מסקרפונה ופירות יער

    קרם מסקרפונה ופירות יער

    את הקציפה הזו אני מכינה כל השנה ובכל פעם עם הפרי העונתי. "ברירת המחדל" הטובה ביותר בעיני היא הקציפה עם...

  • פריטטה עם עלי סלק, פטריות, זוקיני ותפוחי אדמה

    פריטטה עם עלי סלק, פטריות, זוקיני ותפוחי אדמה

    מרכיבים: 1 בצל - גדול וקצוץ דק 8 שיני שום - כתושות 1 חבילה מנגולד - מנוקים מהגבעול הלבן וקצוצים 4 קישואים - קלופים וקצוצים...

  • כבד עוף ביין מרסלה או פורט

    כבד עוף ביין מרסלה או פורט

    מרכיבים: 12 כבדי עוף - נקיים מגידים, שומנים וכו' 0.5 כוס קמח - לאיבוק עדין של הכבדים 0.5 כוס שמן זית 1 כוס יין מרסלה -...

  • הפיצה של אורית

    הפיצה של אורית

    מרכיבים: לבצק  1 כפית שמרים - יבשים 0.25 כפית סוכר 3/4 כוס מים 1.5 כוסות קמח 0.5 כפית מלח ים 2 כפית שמן זית טופינג לפיצה  מלח...

  • פסטה עם פטריות ופרגיות

    פסטה עם פטריות ופרגיות

    מרכיבים: 1 חבילה פסטה 100 גרם פטריות מיובשות - שקית של פטריות מעורבות הכוללות פורצ'יני. להשרות במים רותחים כחצי שעה 300 גרם פרגיות...

  • מעדן ניוקי בחמאה לעצלנים

    מעדן ניוקי בחמאה לעצלנים

    מעדן ברבע שעה. רצוי להכינו מניוקי טרי, ניתן לקנות במעדניות כמו ספייסס, יוזי, ספגטים ועוד. אני אוהבת את הניוקי העשוי...

  • קינוח תאנים

    קינוח תאנים

    לאוהבי התאנים - זה בשבילכם. התאנה היא פרי מדהים, מתוק ואפילו סקסי. מרכיבים: 14 תאנים בשלות ומתוקות מחולקות לרבעים 1/2...

  • לזניה בשרית

    לזניה בשרית

    למי שבאמת אוהב לבשל והבילוי בין הסירים הוא בעיניו כיף ולא מפחיד או מטרד - מוצעת הלזניה שלי, שהיא מעדן...