-
דולסה במקום תפוח בדבש לראש השנה
אצלנו בבית בראש השנה אוכלים דולסה במקום תפוחי עץ בדבש. הדולסה היא ריבת תפוחי עץ עם שקדים. מומלץ לנסות...
-
בסיס לבישול איטלקי
אני משתמשת בבסיס זה כבסיס להרבה מאד תבשילים איטלקיים וזה משדרג את המנות. לבשר, לפסטה, לריזוטו ועוד. מרכיבים: 3 גזרים...
-
ריבת בצל
אני אוהבת להגיש את ריבת הבצל עם פטה כבד עוף. מרכיבים: 6 בצלים גדולים ופרוסים 1/4 כוס שמן זית 1...
-
פסטה עם אנשובי, עגבניות וזיתים – אפשר גם טבעוני
בקיצור, פסטה אלה פוטנסקה. ניסיתי לבדוק את מקור השם "פוטנסקה" (פוטנה-זונה), מצאתי הרבה סיפורים ובחרתי לספר את זה שאהבתי, על...
-
עגבניות ממולאות אחרת – אפשר גם טבעוני
מתכון שאפשר להפוך אותו לטבעוני, אם מחליפים את האנשובי בצלפים מרכיבים: 6 עגבניות - להסיר את ראש העגבנייה (לשמור), לרוקן...
-
סלט קולרבי
סלט "האנדר דוג" שמתברר, כסלט מדהים ביופיו ויאמי יאמי בטעמו. סלט שאכלתי בקפה איטליה ומצאתי אצלם את המתכון. מרכיבים:...
-
טופו עם אפונה וברוקולי
המרכיבים 1 שקית ברוקולי סנפרוסט - קצוץ דק 1 שקית אפונה קטנה סנפרוסט 1 קובית טופו - חתוכה לקוביות קטנות...
-
סלט עלים ירוקים עם בטטה
הפתיע אותי עד כמה השילוב שבין העלים הירוקים, הבטטה והטחינה יכול להיות כל כך מושלם. שווה ניסיון. מרכיבים: 1/2 חבילה...
-
סלט כרוב עם חמוציות ופקנים מסוכרים
בליל הסדר גם הסלט הזה ליווה את המנה העיקרית והיה מרענן וטעים מאד, והוא מבית היוצר של רותי. מרכיבים:...
