-
בצק לבוריקיטס – מבית היוצר של חמותי היווניה
מרכיבים: 5 כוס קמח לבן 1 כוס שמן קנולה 1 כוס מים קורט מלח 1 ביצה - טרופה עם כף מים אופן ההכנה: לחמם...
-
מרק ערמונים מוקרם
מרכיבים: 300 גרם ערמונים - ערמונים קלופים בוואקום ומוזהבים מעט בתנור.. 50 גרם חמאה 1 פטריות שמפיניון - סלסלה - פרוסות 5 בצל שלוט -...
-
סלמון כבוש – גרבלקס
הגרבלקס מקורו בנורבגיה, מוגש כמנה ראשונה במסעדות וקלי קלות להכינו בבית. מרכיבים: 1 קילו סלמון - פילה 1.5 כוסות מלח ים - לתערובת...
-
פשוט תרד – או במילים אחרות פופאי
מרכיבים: 2 חבילה תרד ביצים עין- כמספר הסועדים 50 גרם חמאה 2 שיני שום כתושות 100 גרם פרמזן - מגוררת מלח ים - לפי הטעם פלפל שחור -...
-
ארטישוק מטוגן עם פרמזן
לאוהבי הארטישוק ולאלה שנמנעים מלגעת בו, כי הוא משחיר הידיים, מצאתי מוצר איטלקי - ארטישוק משומר בשמן זית. מעדן. אפשר...
-
קרוסטיני עם ממרח עוף מהמרק
מי אוהב עוף מהמרק? אז זהו - שכמעט אף אחד. אז זה מה שניתן לעשות ממנו וגם להינות מאד. מרכיבים:...
-
כרובית מטוגנת בבלילת בירה
מרכיבים: 1 כרובית - מופרדת לפרחים ונקייה 2 ביצים - לבלילה - לטבעונים בלי ביצים בירה בירה - לבלילה כחצי בקבוק 1 כוסות קמח...
-
סלט כרובית עם בייקון/פרושוטו
מרכיבים: 1 כרובית - מחולקת ל"פרחים", נקיה ומבושלת במי מלח 200 גרם בייקון - או פרושוטו, חתוך לקוביות קטנות. אפשר להחליף באווז 1...
-
גלילות מצה עם כבד קצוץ שיכור לפסח
אז עלה בדעתי, וגם ניסיתי, להכין גלילות ממצה, הממולאות בכבד הקצוץ המסורתי. הדרך הלא קונבנציונלית להגשת המעדן הפולני הזה. נסו...
