-
עוגיות פרמזן וקצח
המרכיבים: 100 גרם חמאה - רכה 100 גרם פרמזן מגורר 1 כוס קמח 1/2 כפית מלח 1/4 כפית פלפל שחור...
-
ברוסקטה עם עגבניות
המרכיבים: 6 פרוסות בגט - לא טרי ופרוס באלכסון 3 עגבניות - בשלות וחתוכות לקוביות קטנות 2 שיני שום -...
-
לביבות ריקוטה עם דבש, אוכמניות וגלידה וניל
המרכיבים: הלביבות 2 חבילות גבינת ריקטה 2 ביצים טרופות 3 כפות קמח - גדושות 1/2 קליפה מלימון - מגוררת 3...
-
כנפיים בתנור
לטעמי, החלק הכי טעים וכיפי בעוף זה הכנפיים. זה בעצם לא לאכול, זה לנשנש עם אלכהול טוב, והבחירה שלי היא...
-
צלי עוף ותפוחי אדמה של פעם….
בשנות השמונים לא היה בית בלי שבישלו בו צלי עוף עם תפוחי אדמה. התבשיל הטוב והמנחם, לא נס לחו גם...
-
קנלוני עם בשר ברוטב עגבניות
מרכיבים: פסטה צינורות לקנלוני - לא צריך לבשל למילוי 1 בצל גדול קצוץ לקוביות קטנות 2 שיני שום כתושות דק...
-
חרמזלך – לביבות מפירה תפוחי אדמה
אצלנו בבית אף פעם לא זרקו שאריות פירה. אמא ז"ל היתה ממחזרת הפירה ומכינה חרמזלך, סוג של לביבות, שהתאימו לכל...
-
אורז אדום
המרכיבים: 2 כוסות אורז ארוך 100 גרם רסק עגבניות 2 כפות אבקת מרק עוף/ירקות/בשר 4 כוסות מים מלח - לפי...
-
עוף חמוץ מתוק
המרכיבים: 1 קילו חזה עוף - מנוקה וחתוך לקוביות 2X2 2 פלפל אדום - חתוך לרצועות 4 פרוסות אננס מקופסה...