מתכונים

  • עוגיות פרמזן וקצח

    עוגיות פרמזן וקצח

    המרכיבים: 100 גרם חמאה - רכה 100 גרם פרמזן מגורר 1 כוס קמח 1/2 כפית מלח 1/4 כפית פלפל שחור...

  • ברוסקטה עם עגבניות

    ברוסקטה עם עגבניות

    המרכיבים: 6 פרוסות בגט - לא טרי ופרוס באלכסון 3 עגבניות - בשלות וחתוכות לקוביות קטנות 2 שיני שום -...

  • לביבות ריקוטה עם דבש, אוכמניות וגלידה וניל

    לביבות ריקוטה עם דבש, אוכמניות וגלידה וניל

    המרכיבים: הלביבות 2 חבילות גבינת ריקטה 2 ביצים טרופות 3 כפות קמח - גדושות 1/2 קליפה מלימון - מגוררת 3...

  • כנפיים בתנור

    כנפיים בתנור

    לטעמי, החלק הכי טעים וכיפי בעוף זה הכנפיים. זה בעצם לא לאכול, זה לנשנש עם אלכהול טוב, והבחירה שלי היא...

  • צלי עוף ותפוחי אדמה של פעם….

    צלי עוף ותפוחי אדמה של פעם….

    בשנות השמונים לא היה בית בלי שבישלו בו צלי עוף עם תפוחי אדמה. התבשיל הטוב והמנחם, לא נס לחו גם...

  • קנלוני עם בשר ברוטב עגבניות

    קנלוני עם בשר ברוטב עגבניות

    מרכיבים: פסטה צינורות לקנלוני - לא צריך לבשל למילוי 1 בצל גדול קצוץ לקוביות קטנות 2 שיני שום כתושות דק...

  • חרמזלך – לביבות מפירה תפוחי אדמה

    חרמזלך – לביבות מפירה תפוחי אדמה

    אצלנו בבית אף פעם לא זרקו שאריות פירה. אמא ז"ל היתה ממחזרת הפירה ומכינה חרמזלך, סוג של לביבות, שהתאימו לכל...

  • אורז אדום

    אורז אדום

    המרכיבים: 2 כוסות אורז ארוך 100 גרם רסק עגבניות 2 כפות אבקת מרק עוף/ירקות/בשר 4 כוסות מים מלח - לפי...

  • עוף חמוץ מתוק

    עוף חמוץ מתוק

    המרכיבים: 1 קילו חזה עוף - מנוקה וחתוך לקוביות 2X2 2 פלפל אדום - חתוך לרצועות 4 פרוסות אננס מקופסה...