-
קציצות משאריות עוף ובשר מהמרק
התעקשתי הפעם לא לזרוק את העוף והבשר "המכובסים" מהמרק, וזה מה שיצא לי. מרכיבים: לקציצות 2 כרעיים עוף - מהמרק -...
-
קרם מסקרפונה ופירות יער
את הקציפה הזו אני מכינה כל השנה ובכל פעם עם הפרי העונתי. "ברירת המחדל" הטובה ביותר בעיני היא הקציפה עם...
-
שרימפס מטוגנים
מרכיבים: 1/2 קילו שרימפס - כ- 20 יחידות, קלופים ומנוקים מצינור העיכול - הדייג מנקה ומכין 1 כוס חלב 1/2 כוס קמח 1...
-
פריטטה עם עלי סלק, פטריות, זוקיני ותפוחי אדמה
מרכיבים: 1 בצל - גדול וקצוץ דק 8 שיני שום - כתושות 1 חבילה מנגולד - מנוקים מהגבעול הלבן וקצוצים 4 קישואים - קלופים וקצוצים...
-
מרק ירקות קטיפתי בשני צבעים
הצלחת המוגשת - חציה כתומה וחציה ירוקה - חגיגה לחך ולעיניים. מגישים בצלחות מרק, (לא קעריות מרק), בזהירות מוזגים, במקביל...
-
הגיבץ’ של אמא ז”ל
מרכיבים: 1 בצל - גדול וקצוץ לקוביות 3 פלפלים ירוקים - קצוץ לקוביות - פלפל בהיר 2 פלפל חריף - קצוץ דק -...
-
ה”קומפוט” האולטימטיבי האשכנזי של חמותי היווניה
מתברר שהקומפוט האשכנזי מפירות יבשים, הנפוץ בקרב יהודי מזרח אירופה, עשה "עליה" והגיע עד יוון. מרכיבים: 100 גרם שזיפים מיובשים 100 גרם...
-
עוף הונגרי – פפריקש
מעדני המטבח ההונגרי ידועים מזמן באיכותם ובטעמם. מתכון זה אינו כשר, אבל לאלה שאוכלים לא כשר - ממליצה לנסות. לאוכלי...
-
כבד קצוץ שיכור
מבית היוצר של אחי. פשוט כבד קצוץ אחר. מרכיבים: 1/3 כוס שמן קנולה 5 בצלים - גדולים מאד ופרוסים לפרוסות דקות. 1/3 כוס...