מתכונים

  • פירה תפוחי אדמה אחר עם ביצים – פירה משודרג

    פירה תפוחי אדמה אחר עם ביצים – פירה משודרג

    הסלט הוא מבית היוצר של אחי הבשלן. מעולה וטעים להפליא גם כסלט וגם כתוספת למנה עיקרית. מרכיבים: 5 תפוחי אדמה -...

  • כבד עוף ביין מרסלה או פורט

    כבד עוף ביין מרסלה או פורט

    מרכיבים: 12 כבדי עוף - נקיים מגידים, שומנים וכו' 0.5 כוס קמח - לאיבוק עדין של הכבדים 0.5 כוס שמן זית 1 כוס יין מרסלה -...

  • שרימפס ברוטב חמאה

    שרימפס ברוטב חמאה

    מרכיבים: 10 שרימפס - בגודל ג'מבו או קריסטל 2 שיני שום קצוצות דק מאד 1/3 כוס יין לבן חצי יבש מלח ים - לפי...

  • סלט חי מפטריות שמפיניון ופקן סיני

    סלט חי מפטריות שמפיניון ופקן סיני

    מרכיבים: 1 סלסלה פטריות שמפיניון - לפרוס דק 1 צרור עירית - פרוסה דק 200 גרם פקן סיני מתוק - קצוץ גס 2 בצלים ירוקים קצוצים...

  • סלט כרוב ניצנים – טבעוני

    סלט כרוב ניצנים – טבעוני

    מרכיבים: 350 גרם כרוב ניצנים - פרוס דק 1 עגבניות - קלופה קצוצה לקוביות קטנות 50 גרם חמוציות 50 גרם בוטנים פויים בלי מלח שמן זית -...

  • קינוח טפיוקה טבעונית – גם בריא ועוד מעדן

    קינוח טפיוקה טבעונית – גם בריא ועוד מעדן

    מעדן זה הוא מבית היוצר של אלי. מרכיבים: 1/3 כוס טפיוקה 1/2 כוס סוכר 2 כוסות מים 1/2 פחית חלב...

  • הפיצה של אורית

    הפיצה של אורית

    מרכיבים: לבצק  1 כפית שמרים - יבשים 0.25 כפית סוכר 3/4 כוס מים 1.5 כוסות קמח 0.5 כפית מלח ים 2 כפית שמן זית טופינג לפיצה  מלח...

  • סקלופס (קוקי סן ז’אק)  עם רוטב גבינת רוקפור

    סקלופס (קוקי סן ז’אק) עם רוטב גבינת רוקפור

    צדפה לבנה גדולה ויפה, עם כתמים בצבע חום-אדמוני ובתוכה יושבת לה "הפנינה" - קוקי סן ז'ק. מזון שנחשב לאפרודיזיאקי, בתרבות...

  • אורז עם מיגוון גרעינים ומשמש

    אורז עם מיגוון גרעינים ומשמש

    האורז אמנם לבן אבל הגרעינים והפירות המיובשים עושים את ההבדל.  מבית היוצר של בתי הצעירה. מרכיבים: 2 כוסות אורז בסמטי 2...