Portfolio Category: פסח

>

קציצות בשר ברוטב ירקות

המנה העיקרית והתוספת, הכל בסיר אחד. לפסח ניתן להחליף את החלה בקמח מצה או בשיבולת שועל. 
קרא עוד
>

גלילות מצה עם כבד קצוץ שיכור לפסח

אז עלה בדעתי, וגם ניסיתי, להכין גלילות ממצה, הממולאות בכבד הקצוץ המסורתי. הדרך הלא קונבנציונלית להגשת המעדן הפולני הזה. נסו - גם יפה גם טעים וגם שונה וגם מתאים לפסח.
 
מרכיבים:
לקציצות 
0.5 קילו בשר בקר טחון - אפשר גם תערובת של טחון עוף והודו, או כל בחירה אחרת
מרכיבים:
0.5 קילו כבד עוף - מנוקה מגידים... קרא עוד
>

קרם מסקרפונה ופירות יער

את הקציפה הזו אני מכינה כל השנה ובכל פעם עם הפרי העונתי.
"ברירת המחדל" הטובה ביותר בעיני היא הקציפה עם מיגוון פירות יער כמו תות עץ, פטל אוסנה, פטל שחור אוכמניות ועוד...
מרכיבים:
250 גרם קרא עוד
>

פירה תפוחי אדמה אחר עם ביצים – פירה משודרג

הסלט הוא מבית היוצר של אחי הבשלן. מעולה וטעים להפליא גם כסלט וגם כתוספת למנה עיקרית.
קרא עוד

מרכיבים:
5 תפוחי אדמה - גדולים, אדומים, קלופים וחצויים
8 ביצים