בישול איטלקי

  • אסאדו בבישול ארוך

    אסאדו בבישול ארוך

    מרכיבים: 2 ק"ג בשר אסדו - חתוך 5 ענפי סלרי אמריקאי - חתוך 3 גזרים - פרוסים 4 בצלים גדולים...

  • פסטה טבעונית עם שעועית לבנה

    פסטה טבעונית עם שעועית לבנה

    בטיול קולינרי שעשיתי בחבל פוליה שבאיטליה, עם השף שלום שטרית, אכלתי את הפסטה הזו, שהייתה עוצרת נשימה ושונה. המרכיבים: 500...

  • רוטב בולונז לפסטה

    רוטב בולונז לפסטה

    מרכיבים: 1 ק"ג בשר בקר - טחון 3 בצלים גדולים - פרוסים לקובניות 6 ענפי סלרי אמריקאי - קצוצים לקוביות...

  • קציצות טבעוניות ברוטב איטלקי

    קציצות טבעוניות ברוטב איטלקי

    מצרכים: לקציצות: 1 בצל - קצוץ גס 250 גרם פטריות שמפיניון, או פורטובלו, או מעורב - קצוצות 1 שן שום...

  • לזניה טבעונית

    לזניה טבעונית

    מרכיבים: 1 בצל גדול – קצוץ 1 גזר גדול – קצוץ לקוביות 2 ענפי סלרי עלים – קצוצים 2 שיני...

  • סלט קייל

    סלט קייל

    קייל הם עלים ירוקים ממשפחת הכרוב, האיטלקים קוראים לו כרוב שחור והוא מככב במטבח האיטלקי, ובפרט במרק הריבולטה. קשה למצוא...

  • פסטה פנה עם גבינות, תירס ואווז מעושן

    פסטה פנה עם גבינות, תירס ואווז מעושן

    מרכיבים: 1 חבילה פסטה פנה – מבושלת לפי הוראות היצרן 3/4 כוס תירס 150 גרם האם/שינקן מעושן או אווז מעושן...

  • פשטידת פסטה עם בשר

    פשטידת פסטה עם בשר

    מרכיבים: 500 גרם בשר טחון 3 כפות שמן זית 1 בצל גדול - קצוץ דק 2 שיני שום – כתושות...

  • סלט ירקות עם קורנדביף

    סלט ירקות עם קורנדביף

    מרכיבים: 1/2 עולש סגול (רדיקיו) – סוג של חסה מרה - לא חובה חסה – קרועה ביד בצל קטן סגול...