אתר המתכונים של יוכי גלבוע זכאי
בתי היא צמחונית אדוקה, כשאני מארחת את משפחתי, אני דואגת שמכל המנות המוגשות תהיינה עבורה מנות צמחוניות זהות. מרכיבים: 5...
מרכיבים: 5 ארטישוק - חתוכים לרבעים. מצויין גם עם הארטישוקים האיטלקיים שבצנצנות עם שמן זית 2 שום (שיניים) - כתושות 2 כף...
מצרכים 1 ראש סלרי - חתוך לקוביות קטנות 2 גזרים - חתוך לקוביות קטנות 1 פטרוזיליה שורש - חתוך לקוביות...
מרכיבים 1 בצל גדול קצוץ דק 3 שיני שום קצוצות דק חופן גדול של עגבניות שרי שונות (צהוב, תמר,...
בצרפת זה נקרא "קרוק מאדאם" ואם מכינים בלי ביצה, זה נקרא "קרוק מיסייה". חפשו את ההבדלים ולמה ??? מרכיבים: 8...
במקרר שלי יש תמיד גבינה מלוחה של "המאירי" מצפת, שניתן להשיגה בחנויות ברח' לוינסקי. ניתן כמובן להחליף בכל גבינה מלוחה...
מרכיבים: 8 ביצים קשות 1 תפוח אדמה - מבושל בקליפתו, כך עשו זאת בתקופת הצנע. 2 בצל - בינוניים וקצוצים דק מאד...
מעדן אמיתי ושוב בלקני, מאפיין במיוחד את המטבח הבולגרי והיווני. מנה כזאת המלווה באוזו 12 עם קרח עושה את היום...
בורקס, ביצה ומלפפונים ירקים חתוכים לאורך ומומלחים - זו ארוחת הבוקר בבתים מהמוצא הבלקני. פסח הוא לא חריג ועל בורקס...