אתר המתכונים של יוכי גלבוע זכאי
מבית היוצר של חברתי רבקהל'ה. מתכון מתפוצת פולין, ולמרות זאת, מעולה. מרכיבים: 3-4 תפוח אדמה - מגוררים על פומפיה 1 כוס קמח...
מרכיבים 1.5 כוסות שעועית - מושרית כל הלילה (אפשר גם סנפרוסט וזה מקצר את התהליך) 4 בצלים - קצוצים דק...
המרכיבים 250 גרם שקדים מולבנים - טחונים 1 בצל אדום ...
את המעדן הצמחוני הזה אכלתי אצל שף שלום שטרית בגדרה, בארוחת ערב מפוארת, באחת מאותן ארוחות בנות אינספור מנות. השף,...
מרכיבים 1 בצל גדול קצוץ דק 3 שיני שום קצוצות דק חופן גדול של עגבניות שרי שונות (צהוב, תמר,...
בצרפת זה נקרא "קרוק מאדאם" ואם מכינים בלי ביצה, זה נקרא "קרוק מיסייה". חפשו את ההבדלים ולמה ??? מרכיבים: 8...
במקרר שלי יש תמיד גבינה מלוחה של "המאירי" מצפת, שניתן להשיגה בחנויות ברח' לוינסקי. ניתן כמובן להחליף בכל גבינה מלוחה...
מרכיבים: 8 ביצים קשות 1 תפוח אדמה - מבושל בקליפתו, כך עשו זאת בתקופת הצנע. 2 בצל - בינוניים וקצוצים דק מאד...
אף פעם לא הייתי מוכנה ללמוד ולהכין געפילטע פיש, מהחשש שזה נורא קשה וחוץ מזה, זה היה תפקיד מסורתי של...