-
רצועות בשר בקר ברוטב עגבניות
המרכיבים: 1 ק"ג בשר בקר - חתוך לרצועות, אני משתמשת בפילה 3 בצלים גדולים - קצוצים לרצועות 5 שיני שום...
-
חלות מהירות אפויות בבית מבלי להכין את החלות
הפעם טיפ שווה על אפיית חלות בבית, מבלי להכין את החלות. אני קונה בשופרסל, וכן, לא בכל סניף יש וזה...
-
עוגת חמאה עם פירורים – ה”פיטר קיכן”
עוגת החמאה הייתה העוגה המסורתית אצלנו בבית ביום כיפור. מידי שנה, אבא ז"ל היה הולך לקונדיטוריה לודג'יאנקה ורק שם קנה...
-
עוף בפרמזן
גבינת הפרמיג'אנו רג'יאנו (Parmigiano Reggiano), מיוצרת בעיר פרמה, שבאיטליה, באזור אמיליה רומאנה. במקומות שונים בעולם מייצרים גבינה דומה לזו, אך...
-
אורז מטוגן עם ירקות וביצים
מרכיבים: 2 כוסות אורז - בסמטי מבושל ומקורר 2 גזרים - חתוכים לקוביות קטנות מאד 3/4 כוס אפונה - סנפרוסט...
-
פלפל ממולא – אפשר גם טבעוני
פלפל ממולא מבית אמא ז"ל הפולניה. המרכיבים: 10 פלפלים - בצבעים שונים 350 גרם - בשר טחון - לטבעונים, מוותרים...
-
כדורי גבינת ריקוטה איטלקיים – ניודי
ניודי הוא סוג של ניוקי, אלא שבמקום תפוחי האדמה בניוקי הקלאסי, כאן משתמשים בגבינת ריקוטה. הריקוטה צריכה להיות יבשה ולכן ממולץ...
-
מטבוחה מרוקאית
הסלט המרוקאי הצועד בראש מצעד הסלטים. מרכיבים: 20 עגבניות בשלות - חלוטות קלופות וחתוכות לקוביות ראש שום - קלוף וכתוש...
-
מפרום – תפוחי אדמה ממולאים בבשר
מתכון מבית היוצר של שכנתי הטריפוליטנית והבשלנית. מרכיבים: 300 גרם בשר טחון 1 בצל - מגורר חופן פטרוזיליה - קצוצה...