-
סלט יווני קלאסי
הסלט הזה מופיע כבסיס לכל ארוחה ביוון. סלט גס, קל, מרענן וכיפי. המרכיבים: 2 עגבניות - גדולות, אדומות, בשלות ומתוקות...
-
לחם אוסטרלי בלי שמרים – דמפר ברד
אני מאד אוהבת לחם, אבל לא אוהבת את עבודת השמרים וההתפחה. לחם הדמפר האוסטרלי, הוא אחד הלחמים שדורש מאמץ מינימאלי...
-
עוף סיני חמוץ מתוק
המנה הוותיקה והטובה משנות השבעים. גם היום טרם נס לחה, וילדים מאד אוהבים אותה. המרכיבים: 1 ק"ג חזה עוף -...
-
כרובית אפויה בתנור
המרכיבים: כרובית - מנוקה ומחולקת לפרחים - מבושלת במי מלח עד למצב אל דנטה 1 כף חרדל 1 כף מיונז...
-
ברבוניה עם תרד וביצה עלומה
מנה מיטולוגית מהמסעדה המיטולוגית, קרן, של חיים כהן. מנה זו לא ממתינה לסועדים, הם ממתינים לה. המרכיבים: (ל- 4 מנות)...
-
פסטה ברוטב לבן ושרימפס
המרכיבים: 1 חבילה ספגטי - מבושל במי מלח לפי הוראות היצרן - אני אוהבת דה-צ'קו 4 שיני שום - קצוצות...
-
מרק ירקות ליום סגריר
חורף - בחוץ 7 מעלות וקור עז, שמפלח את העצמות, רוחות עזות, גשם ואפילו תחילתו של שלג בירושלים. אז מה...
-
חלת בצל עם בלילת בירה
מרכיבים: 5 בצל - בצלים פרוסים לפרוסות של 3 מ"מ לבלילה 100 גרם קמח לבן 100 גרם קורנפלור 1 ביצה 3/4...
-
סלט תפוחי אדמה טבעוני
המרכיבים: 3 תפוחי אדמה אדומים - מבושלים בקליפתם עירית - חופן קצוץ דק 20 עגבניות שרי - חצויות 4 כפות...
