מתכונים

  • פרנץ’ טוסט עם פירות יער

    פרנץ’ טוסט עם פירות יער

    המרכיבים: 8 פרוסות בריוש או חלה לא טריה 3 ביצים 3/4 כוס חלב 1 כף תמצית וניל מרוכזת 2 כפות...

  • טארט טאטן

    טארט טאטן

    המרכיבים: 8 תפוחי עץ ירוקים - קלופים ומחולקים לשש בצק עלים מחמאה 1/4 כוס אבקת סוכר לרידוד הבצק - במקום...

  • רושטי עם ביצה עין

    רושטי עם ביצה עין

    מעדן זה אכלתי ביום קפוא על אחד מהרי האלפים בשוויץ. מרכיבים: תפוחי אדמה גדול - מספר התפוחי אדמה, כמספר הסועדים...

  • תבשיל זנב שור

    תבשיל זנב שור

    תבשיל זה אכלתי, לראשונה, במסעדת קרן של חיים כהן. לימים אכלתי את המעדן במסעדת ארנסטו, וארנסטו נתן לי טיפ, להכניס...

  • פחזניות – פרופיטרולס

    פחזניות – פרופיטרולס

    אופן ההכנה: 1 כוס קמח 1 כוס חלב 1 כף סוכר 100 גרם חמאה קורט מלח 4 ביצים גדולות למלית...

  • פשוט ברבוניה מטוגנת

    פשוט ברבוניה מטוגנת

    מרכיבים: 1 קילו ברבוניה נקיה - מבקשים מהדייג לנקות 1/2 כוס קמח 2 ביצים טרופות עם מעט מים, מלח ופלפל...

  • תבשיל במיה עם בשר

    תבשיל במיה עם בשר

    תבשיל שהוא מעדן לאוהבי הבמיה מבית היוצר של חמותי היווניה מרכיבים: 1 קילו בשר בקר - חתוך לקוביות 3X3 -...

  • מרק גולש הונגרי

    מרק גולש הונגרי

    מרק מנחם לימי החורף הקרים - "בישול ארוך", שממלא את הבית בריחות של "בית". מרכיבים: 3/4 קילו בשר לגולש -...

  • עוף בתנור עם תפוחי אדמה

    עוף בתנור עם תפוחי אדמה

    המתכון הטוב, הפשוט והמנחם של עוף בתנור משנות השמונים. מרכיבים: 12 שוקי עוף - פולקס - מרוחים בשמן זית 8...