-
פרנץ’ טוסט עם פירות יער
המרכיבים: 8 פרוסות בריוש או חלה לא טריה 3 ביצים 3/4 כוס חלב 1 כף תמצית וניל מרוכזת 2 כפות...
-
טארט טאטן
המרכיבים: 8 תפוחי עץ ירוקים - קלופים ומחולקים לשש בצק עלים מחמאה 1/4 כוס אבקת סוכר לרידוד הבצק - במקום...
-
רושטי עם ביצה עין
מעדן זה אכלתי ביום קפוא על אחד מהרי האלפים בשוויץ. מרכיבים: תפוחי אדמה גדול - מספר התפוחי אדמה, כמספר הסועדים...
-
תבשיל זנב שור
תבשיל זה אכלתי, לראשונה, במסעדת קרן של חיים כהן. לימים אכלתי את המעדן במסעדת ארנסטו, וארנסטו נתן לי טיפ, להכניס...
-
פחזניות – פרופיטרולס
אופן ההכנה: 1 כוס קמח 1 כוס חלב 1 כף סוכר 100 גרם חמאה קורט מלח 4 ביצים גדולות למלית...
-
פשוט ברבוניה מטוגנת
מרכיבים: 1 קילו ברבוניה נקיה - מבקשים מהדייג לנקות 1/2 כוס קמח 2 ביצים טרופות עם מעט מים, מלח ופלפל...
-
תבשיל במיה עם בשר
תבשיל שהוא מעדן לאוהבי הבמיה מבית היוצר של חמותי היווניה מרכיבים: 1 קילו בשר בקר - חתוך לקוביות 3X3 -...
-
מרק גולש הונגרי
מרק מנחם לימי החורף הקרים - "בישול ארוך", שממלא את הבית בריחות של "בית". מרכיבים: 3/4 קילו בשר לגולש -...
-
עוף בתנור עם תפוחי אדמה
המתכון הטוב, הפשוט והמנחם של עוף בתנור משנות השמונים. מרכיבים: 12 שוקי עוף - פולקס - מרוחים בשמן זית 8...