-
סלט עגבניות ומוצרלה – קפרזה
מרכיבים: 4 עגבניות פרוסות 3 כדורי מוצרלה בופלו פרוסים מלח ים לפי הטעם פלפל שחור גרוס טרי וגס, לפי הטעם 5...
-
עגבניות ממולאות אחרת – אפשר גם טבעוני
מתכון שאפשר להפוך אותו לטבעוני, אם מחליפים את האנשובי בצלפים מרכיבים: 6 עגבניות - להסיר את ראש העגבנייה (לשמור), לרוקן...
-
קדירת עוף עם ירקות
מירקות שורש ועד פטריות - מנה חורפית - "אוכל מנחם". נא לא להבהל מרשימת המרכיבים הארוכה, הכל חתוך גס...
-
כדורי בשר ברוטב לימון
מרכיבים: תערובת הקציצות: 1 קילו בשר בקר טחון 2 ביצים 1 בצל - קצוץ דק 3 כפות פירורי לחם...
-
קרמה
קרמה הוא מתכון מבית היוצר של חמותי היווניה. מרכיבי המנה הם עוף או/ו קציצות ועגבניות. מעדן "שסוחב" הרבה לחם, ורצוי...
-
סלט קולרבי
סלט "האנדר דוג" שמתברר, כסלט מדהים ביופיו ויאמי יאמי בטעמו. סלט שאכלתי בקפה איטליה ומצאתי אצלם את המתכון. מרכיבים:...
-
מרק קובה אדום
מרכיבים: לקובה: 1/2 קילו סולת 1 כוס מים - בערך 2 כפות שמן קנולה מלח - לפי הטעם למילוי לקובה: 3 בצל - גדולים קצוצים ומטוגנים 1/2 קילו...
-
סלמון מעושן – פלטה מפוארת
מי שבאמת לא אוהב לבשל, אבל רוצה להרשים במעדן דקורטיבי - הוא במקום הנכון. מבית היוצר של סאלי. מרכיבים: 200 גרם...
-
בצק לבוריקיטס – מבית היוצר של חמותי היווניה
מרכיבים: 5 כוס קמח לבן 1 כוס שמן קנולה 1 כוס מים קורט מלח 1 ביצה - טרופה עם כף מים אופן ההכנה: לחמם...