-
סלמון כבוש – גרבלקס
הגרבלקס מקורו בנורבגיה, מוגש כמנה ראשונה במסעדות וקלי קלות להכינו בבית. מרכיבים: 1 קילו סלמון - פילה 1.5 כוסות מלח ים - לתערובת...
-
פשטידת כרוב פלורנטינית
מרכיבים: 1 קילו כרוב לבן - פרוס 100 גרם פרמזן - מגוררת 1 שמנת חמוצה - גביע 3 ביצים - טרופות 3 כפות קמח תופח סוכר - קורט...
-
טופו עם אפונה וברוקולי
המרכיבים 1 שקית ברוקולי סנפרוסט - קצוץ דק 1 שקית אפונה קטנה סנפרוסט 1 קובית טופו - חתוכה לקוביות קטנות...
-
עוגת גבינה ללא אפיה, ברוטב תותים
המרכיבים לבסיס העוגה 150 גרם ביסקוויטים "פטי בר" - טחונים דק 1/2 כוס שקדים לבנים - טחונים דק (אפשר כל...
-
פשוט תרד – או במילים אחרות פופאי
מרכיבים: 2 חבילה תרד ביצים עין- כמספר הסועדים 50 גרם חמאה 2 שיני שום כתושות 100 גרם פרמזן - מגוררת מלח ים - לפי הטעם פלפל שחור -...
-
ארטישוק מטוגן עם פרמזן
לאוהבי הארטישוק ולאלה שנמנעים מלגעת בו, כי הוא משחיר הידיים, מצאתי מוצר איטלקי - ארטישוק משומר בשמן זית. מעדן. אפשר...
-
ביף בורגיניון
ואריאציה על הביף בורגיניון המופלא של מלכת המטבח האמריקאי - ג'וליה צ'יילד. הביף בורגיניון נולד באזור בורגנדי שבצרפת, משתמשים בו...
-
קרוסטיני עם ממרח עוף מהמרק
מי אוהב עוף מהמרק? אז זהו - שכמעט אף אחד. אז זה מה שניתן לעשות ממנו וגם להינות מאד. מרכיבים:...
-
כרובית מטוגנת בבלילת בירה
מרכיבים: 1 כרובית - מופרדת לפרחים ונקייה 2 ביצים - לבלילה - לטבעונים בלי ביצים בירה בירה - לבלילה כחצי בקבוק 1 כוסות קמח...