-
סלט עשבי תיבול
סלט ערבי קייצי ומרענן, קל ופשוט להכנה וטעים טעים להפליא. מרכיבים: 1/4 צרור נענע - קצוצה דק 1/4 צרור כוסברה - קצוצה דק - רק...
-
עוף עם ירקות – “pot au feu” – תבשיל דיאטטי
מבית היוצר של חמותי היווניה. דל בקלוריות, קל לעיכול ולמרות זאת יאמי יאמי. מרכיבים: 4 כרעיים עוף חצויות 1 בצל - גדול -...
-
ביף סטרוגנוף
מעדן פילה בקר, מהיר ואלגנטי שמקורו במאה ה-19 ברוסיה. מרכיבים: 0.5 קילו פילה בקר - חתוך לרצועות בעובי 1.5 ס"מ ובאורך 4...
-
קונפיטורת משמשים
מינימום עבודה - עם מקסימום הנאה. בקיץ, בעונת המשמשים הקצרה, אני נוהגת להכין קונפיטורה מהפרי המדהים הזה. ריבה זו עומדת...
-
טריפל מוס שוקולד
מעדן זה מיועד לשוקוהוליקים שבננו. את מוס השוקולד הזה אני מגישה בכלי גדול ושקוף, דרכו ניתן לראות את שלש שכבות...
-
שוקרוט גארני
מעדן לאוהבי הבשרים המעושנים, הכרוב הכבוש ותפוחי אדמה - לא כשר במקור, המתכון הוא מהמטבח הצרפתי אלזסי, עם ההשפעות...
-
פנקייק – כארוחת ערב מלאה לילדים
כשילדי היו קטנים ולא ממש אהבו לאכול, נהגתי להכין להם את הפנקייק הללו לארוחת הערב. יש בהם את המרכיבים התזונתיים...
-
קציצות בשר עם פרוסות חצילים
מרכיבים: 7 יחידות חצילים - גדולים, קלופים ופרוסים בעובי 1 ס"מ קמח - לקימוח החצילים 2 ביצים - לטבילת החצילים לתערובת הקציצות 1 קילו...
-
שעועית אפויה – Gigantes Plaki
תבשיל המוגש במסעדות היווניות כחלק ממגוון המזטים. הוא במיטבו כשהוא פושר או בטמפרטורת החדר. מרכיבים: 1+1 כוסות שעועית לבנה וחומה - מושרה כל...