-
ריזוטו עם אנדיב אדום (עולש)
מרכיבים: רוטב טוסקני בסיסי - ראה מתכון שלי באתר 2 עולש - פרוס גס, מבושל מספר דקות במי מלח ומנוקז היטב מהנוזלים. ...
-
ריזוטו במגוון פטריות
לאוהבי הפטריות - הניחוח הזה עבורכם. מרכיבים: 30 גרם פטריות יער - מושרות כשעה במים רותחים, מסוננות מנוזלים וקצוצות. 30 גרם פטריות פורצ'יני -...
-
מרק צח מעוף ובשר והודו
כשאני רוצה שהמרק שלי יהיה מאד עשיר, אני מערבבת עוף ובשר בקר וגרון הודו. בבתנו למרק הזה אין וטו וכולם...
-
סלט שעועית יבשה
סלט מהיר וטעים ביותר מהמטבח הבלקני. כדאי לשמור תמיד במקרר שעועית לבנה מבושלת, תוך דקות יש סלט נהדר. מרכיבים:...
-
חרוסת לפסח
מידי פסח אני מכינה כמות גדולה מאד של חרוסת, המחולקת באופן קבוע למספר חברים שאינם מוותרים. ככתוב במסורת - היא...
-
מרק אפונה הולנדי – “סנרט” (SNERT)
מרק זה אכלתי באמסטרדם ביום חורף קר. המתכון המוצע כאן הוא ואריציה על הנושא. מתקבל מרק שהוא נזיד - אוכל...
-
נזיד-מרק שעועית
מרק שהוא נזיד ויכול לשמש למנה עיקרית בימי החורף הקרים. מגישים אותו עם לחם לבן אחיד בפרוסות עבות, צנוניות ובצל...
-
קונפיטורת שזיפים
הכנת קונפיטורות בבית היא תהליך קל מאד. אין מה להשוות בין אלה הקנויות ואלה שהן תוצרת בית.ומה עם ההרגשה המרוממת...
-
ראקוט קרומפלי – פשטידת תפוחי אדמה הונגרית
מרכיבים: 8 תפוחי אדמה אדומים וגדולים, מבושלים על קליפתם במי מלח - מסיימים הבישול רגע לפני התפוררותם ומכניסים למקרר. 3 שמנת...