-
תפוחי אדמה אפויים בשמנת – פום אנה
מרכיבים: 7 תפוח אדמה - תפוא"ד אדומים, גדולים, קלופים ופרוסים דק במנדולינה 1 שמנת לבישול 50 גרם ...
-
בשר סינטה כבוש במלח גס – “ברזאולה”
מתאים למנה ראשונה בפני עצמה המוגשת עם מיגוון עלים ירוקים, או לאחד מסוגי המזטים המוגשים בראשית הארוחה, רצוי עם אוזו...
-
ריזוטו עם מח עצמות ואספרגוס
אחת המנות האהובות עלי היא ריזוטו. ריזוטו ניתן להכין באין ספור טעמים והמאמץ שווה. המנה המוגשת כאן היא מאד עשירה...
-
קרם ברולה
קינוח מדהים שנראה מסובך מאד אבל הוא קל להכנה וקשה לקלקל אותו. כשהוא מוגש בבית ולא במסעדה, הוא מעלה קריאות...
-
מרק רומני עם קציצות בשר – “צ’ורבה קון פרישוארה&
מרכיבים: 2 גזר - קצוץ לקוביות קטנות 1 סלרי - ראש גדול קצוץ לקוביות קטנות 1 בצל - גדול וקצוץ 0.5 לימון - מיץ...
-
עוגת שמרים – מלכת העוגות
אמי ז"ל היתה "מלכת" עוגות השמרים, משנפטרה החלטתי שיש להמשיך במסורת עוגות השמרים של אמא. זה ממש לא מפחיד, זה...
-
כדורי גבינה מתוקים – פפנש/גומבוץ
מרכיבים: 500 גרם גבינת טוב טעם 3 ביצים 2-3 כפות סולת – תלוי בסמיכות התערובת. התערובת צריכה להיות דביקה במידה...
-
פולנטה מטוגנת
מרכיבים: 1 ליטר מים 250 גרם קמח סולת 50 גרם חמאה 1/2 כפית מלח ים שמן זית לטיגון אופן ההכנה: להרתיח המים עם המלח,...
-
עוגת פרג בחושה עם קוקוס ושוקולד לבן
מזה זמן שאני מחפשת את את עוגת הפרג הבחושה האולטימטיבית לטעמי. אספתי את כל מתכוני הפרג שלי ומה שקבלתי היתה...