-
פטריות פורטובלו ממולאות
מתכון מעולה, אני קצת מקצרת תהליכים ע"י שימוש בירקות סנפרוסט. ניתן להכין מראש, ולחמם מעט בתנור. מרכיבים: 12 פטריות פורטובלו...
-
סלט ירקות עם קורנביף
מרכיבים: 1/2 עולש סגול (רדיקיו) – סוג של חסה מרה - לא חובה חסה – קרועה ביד בצל קטן סגול...
-
פאי תפוחי אדמה עם פטריות
מרכיבים: 5 תפוחי אדמה גדולים מזן דזירה – מבושלים בקליפתם עם עלי המרווה 30 גרם חמאה 1/4 כוס חלב 6...
-
דג סלמון, במחבת עם חמאה שום ויין
מרכיבים: 4 חתיכות פילה במשקל של כ 150 גר לחתיכה, 50 גר' חמאה 4 שיני שום שלמות 1/4 כוס יין...
-
צלעות טלה
מנה מיוחדת, שההכנות סביבה הן קצת מטרידות, ונמשכות זמן, אבל התוצאה היא מנת מלכים, שראויים לאכול אותה, אנשים מיוחדים. המרכיבים:...
-
טופו בטעם סיני בתנור
מרכיבים: 1/2 קילו טופו חתוך לקוביות 100 גרם – שזיפים מיובשים בלי גרעינים 100 גרם – משמש מיובש 3 תפוחי...
-
פשוט שניצל ישראלי
אצלי בבית תמיד אכלו רק שניצל דק מאד. מאז שנולדו נכדי, הם אוהבים שניצל עבה, וכך זה מוגש להם. אם...
-
עוף שלם צלוי בתנור
מרכיבים: עוף שלם במשקל קילו ורבע עד קילו וחצי 1/4 כוס שמן זית 1 כף גדושה של פפריקה אדומה 1...
-
ספגטי פירות ים
מתכון נפלא של שף שלום שטרית, לאוהבי פירות ים. המרכיבים: 1/2 ק"ג מולים 300 גרם שרימפס מנוקים 1 קופסה פולפה...