מתכונים

  • פטריות פורטובלו ממולאות

    פטריות פורטובלו ממולאות

    מתכון מעולה, אני קצת מקצרת תהליכים ע"י שימוש בירקות סנפרוסט. ניתן להכין מראש, ולחמם מעט בתנור. מרכיבים: 12 פטריות פורטובלו...

  • סלט ירקות עם קורנביף

    סלט ירקות עם קורנביף

    מרכיבים: 1/2 עולש סגול (רדיקיו) – סוג של חסה מרה - לא חובה חסה – קרועה ביד בצל קטן סגול...

  • פאי תפוחי אדמה עם פטריות

    פאי תפוחי אדמה עם פטריות

    מרכיבים: 5 תפוחי אדמה גדולים מזן דזירה – מבושלים בקליפתם עם עלי המרווה 30 גרם חמאה 1/4 כוס חלב 6...

  • דג סלמון, במחבת עם חמאה שום ויין

    דג סלמון, במחבת עם חמאה שום ויין

    מרכיבים: 4 חתיכות פילה במשקל של כ 150 גר לחתיכה, 50 גר' חמאה 4 שיני שום שלמות 1/4 כוס יין...

  • צלעות טלה

    צלעות טלה

    מנה מיוחדת, שההכנות סביבה הן קצת מטרידות, ונמשכות זמן, אבל התוצאה היא מנת מלכים, שראויים לאכול אותה, אנשים מיוחדים. המרכיבים:...

  • טופו בטעם סיני בתנור

    טופו בטעם סיני בתנור

    מרכיבים: 1/2 קילו טופו חתוך לקוביות 100 גרם – שזיפים מיובשים בלי גרעינים 100 גרם – משמש מיובש 3 תפוחי...

  • פשוט שניצל ישראלי

    פשוט שניצל ישראלי

    אצלי בבית תמיד אכלו רק שניצל דק מאד. מאז שנולדו נכדי, הם אוהבים שניצל עבה, וכך זה מוגש להם. אם...

  • עוף שלם צלוי בתנור

    עוף שלם צלוי בתנור

    מרכיבים: עוף שלם במשקל קילו ורבע עד קילו וחצי 1/4 כוס שמן זית 1 כף גדושה של פפריקה אדומה 1...

  • ספגטי פירות ים

    ספגטי פירות ים

    מתכון נפלא של שף שלום שטרית, לאוהבי פירות ים. המרכיבים: 1/2 ק"ג מולים 300 גרם שרימפס מנוקים 1 קופסה פולפה...