בישול איטלקי

  • ריזוטו עם בטטה וכרשה

    ריזוטו עם בטטה וכרשה

    מרכיבים: 2 כוסות אורז ריזוטו - רצוי ארבוריו  1 בטטה - חתוכה לקוביות קטנות 1 כרישה - (החלק הלבן) פרוסה דק 2 שיני...

  • פריטטה – חביתת ירקות איטלקית

    פריטטה – חביתת ירקות איטלקית

    מרכיבים: 1 בצל - גדול וקצוץ 400 גרם תרד טורקי 2 עגבניות - קצוצות 1 תפוח אדמה - גדול ופרוס דק 2 כפות פרמזן 0.25 כוס...

  • פסטה קלי קלות עם קישואים

    פסטה קלי קלות עם קישואים

    לממהרים והרעבים שבננו, שלמרות חוסר הזמן לא מוכנים להתפשר על איכות מזונם.  אז הנה עוד מתכון לממהרים ולעצלים. משך הכנת...

  • מרק לחם טוסקני – “ריבוליטה”

    מרק לחם טוסקני – “ריבוליטה”

    הסתו כבר כאן ואנחנו לפני החורף. מרק-נזיד זה הינו מהיר, טעים ומשביע גם כארוחה בפני עצמה. מרכיבים:  6 פרוסות טוסטים...

  • רוטב פסטה מהיר

    רוטב פסטה מהיר

    רוטב לפסטה מהיר מאד (משך הכנתו כמשך בישול הפסטה עצמה), עשיר ומגוון מאד בטעמיו.  מרכיבים: 150 גרם ארטישוק בשמן - מוצר...

  • פסטה עם וודקה ופטריות

    פסטה עם וודקה ופטריות

    מרכיבים: 500 גרם פסטה מקרוני - פסטה חלולה ועבה  1                      ...

  • סלט רוקט עם פולנטה

    סלט רוקט עם פולנטה

    מרכיבים: 1.5 כוס/ות פולנטה - ראה מתכון שלי - פולנטה מטוגנת 1 צרור רוקט - קרוע ביד 1 עגבניות - קצוצה לקוביות 1 כף צלפים חופן...

  • פפרונטה

    פפרונטה

    סלט מבושל מבית היוצר של רועי הבשלן, המוטרף על אוכל איטלקי.   מרכיבים: 3 פלפל אדום - קלוי, מקולף וחתוך לרצועות 3...

  • סלט גרעיני כוסמין – פארו

    סלט גרעיני כוסמין – פארו

    סלט זה אכלתי בניו יורק אצל בתי. היא השתמשה בדגן, בשמו האיטלקי "פארו" הנחשב לאחד מסוגי הדגן העתיקים, ובארץ נמכר כגרעיני...