בישול איטלקי

  • ירקות אפויים – “אנטיפסטי”

    ירקות אפויים – “אנטיפסטי”

    קל להכנה, לשומרי הגזרה, מרהיב בצבעים וטעים טעים. מוגש, בדרך כלל, כחלק ממגוון האנטי פסטי. מרכיבים: 1 שומר - חצוי לרבעים...

  • פולו דיאבולו – העוף של השטן – עוף במשקולת

    פולו דיאבולו – העוף של השטן – עוף במשקולת

    עוף שהוא מעדן וכל כולו מטוגן במחבת עם משקולת. מתכון של רועי, שהוא חובב אדוק של אוכל איטלקי ובשלן מדהים....

  • לימונצ’לו

    לימונצ’לו

    משקה מעדן שהלימון שולט בו ומרגיש כמו קרטיב לימון, מתאים גם לאלה שאינם שותים אלכוהול. המשקה מקורו באיטליה מאזור סורנטו אמלפי,...

  • כבד עוף עם פטריות וניוקי ברוטב יין מרסלה

    כבד עוף עם פטריות וניוקי ברוטב יין מרסלה

    מנה קלה, מרהיבה בהגשה וכמובן מדהימה בטעמה וזוכה לקריאות אושר מהסועדים. מרכיבים: 18 כבדי עוף - שלמים ומנוקים מגידים וקרישי...

  • ריזוטו עם אנדיב אדום (עולש)

    ריזוטו עם אנדיב אדום (עולש)

    מרכיבים: רוטב טוסקני בסיסי - ראה מתכון שלי באתר 2 עולש - פרוס גס, מבושל מספר דקות במי מלח ומנוקז היטב מהנוזלים. ...

  • ריזוטו במגוון פטריות

    ריזוטו במגוון פטריות

    לאוהבי הפטריות - הניחוח הזה עבורכם. מרכיבים: 30 גרם פטריות יער - מושרות כשעה במים רותחים, מסוננות מנוזלים וקצוצות. 30 גרם פטריות פורצ'יני -...

  • בשר סינטה כבוש במלח גס – “ברזאולה”

    בשר סינטה כבוש במלח גס – “ברזאולה”

    מתאים למנה ראשונה בפני עצמה המוגשת עם מיגוון עלים ירוקים, או לאחד מסוגי המזטים המוגשים בראשית הארוחה, רצוי עם אוזו...

  • ריזוטו עם מח עצמות ואספרגוס

    ריזוטו עם מח עצמות ואספרגוס

    אחת המנות האהובות עלי היא ריזוטו. ריזוטו ניתן להכין באין ספור טעמים והמאמץ שווה. המנה המוגשת כאן היא מאד עשירה...

  • פולנטה מטוגנת

    פולנטה מטוגנת

    מרכיבים: 1 ליטר מים 250 גרם קמח סולת 50 גרם חמאה 1/2 כפית מלח ים  שמן זית לטיגון אופן ההכנה: להרתיח המים עם המלח,...