בישול צמחוני

  • חרוסת לפסח

    חרוסת לפסח

    מידי פסח אני מכינה כמות גדולה מאד של חרוסת, המחולקת באופן קבוע למספר חברים שאינם מוותרים. ככתוב במסורת - היא...

  • קונפיטורת שזיפים

    קונפיטורת שזיפים

    הכנת קונפיטורות בבית היא תהליך קל מאד. אין מה להשוות בין אלה הקנויות ואלה שהן תוצרת בית.ומה עם ההרגשה המרוממת...

  • עוגת שמרים – מלכת העוגות

    עוגת שמרים – מלכת העוגות

    אמי ז"ל היתה "מלכת" עוגות השמרים, משנפטרה החלטתי שיש להמשיך במסורת עוגות השמרים של אמא. זה ממש לא מפחיד, זה...

  • עוגת פרג בחושה עם קוקוס ושוקולד לבן

    עוגת פרג בחושה עם קוקוס ושוקולד לבן

    מזה זמן שאני מחפשת את את עוגת הפרג הבחושה האולטימטיבית לטעמי. אספתי את כל מתכוני הפרג שלי ומה שקבלתי היתה...

  • חציל עם יוגורט

    חציל עם יוגורט

    "החציל האציל" כך כינו, בעבר, המגדלים את החציל. לטעמי הוא באמת מלך הירקות. מרכיבים: 2 חציל - חצילים בלאדי קלויים על האש...

  • צזיקי

    צזיקי

    מרכיבים: 2 גביעי יוגורט כבשים יוגורט סמיך 2 שיני שום כתושות לאוהבי השום להוסיף עוד 2 מלפפונים קצוצים לקוביות קטנות...

  • בובה – פשטידת תפוא”ד עם שמרים

    בובה – פשטידת תפוא”ד עם שמרים

    מבית היוצר של חברתי רבקהל'ה. מתכון מתפוצת פולין, ולמרות זאת, מעולה. מרכיבים: 3-4 תפוח אדמה - מגוררים על פומפיה 1 כוס קמח...

  • חצילים עם גבינה בולגרית

    חצילים עם גבינה בולגרית

    את הסלט הזה הבאתי למפגש חברתי של כ- 50 איש. הסלט זכה לקריאות הנאה ותענוג.     מרכיבים:  6 חצילים...

  • רוטב בולונז טבעוני, עם סייטן

    רוטב בולונז טבעוני, עם סייטן

      מרכיבים: 1 חבילה סייטן - 350 גרם בטעם בולונז - מגיע טחון 1 בצל - קצוץ דק 3 שיני שום - קצוץ דק...