אתר המתכונים של יוכי גלבוע זכאי
הרעיון לתבשיל זה בא מהביף בורגיניון המסורתי, שהוא תבשיל איכרים מחבל בורגנדי בצרפת, והוא מכיל בשר עם ירקות שורש ומבושל...
מנה בלקנית טעימה ביותר, מבית היוצר של חמותי, המוגשת עם אורז. בחרתי הפעם בקיצורי דרך ע"י שימוש בירקות קפואים. המנה...
מרכיבים: 4 כרעיים עוף - חצויים 1 כוס עגבניות שרי מעורבות - חצויות לשניים 4 שיני שום - כתושות 1...
המרכיבים: 1 ק"ג בשר בקר - חתוך לרצועות, אני משתמשת בפילה 3 בצלים גדולים - קצוצים לרצועות 5 שיני שום...
גבינת הפרמיג'אנו רג'יאנו (Parmigiano Reggiano), מיוצרת בעיר פרמה, שבאיטליה, באזור אמיליה רומאנה. במקומות שונים בעולם מייצרים גבינה דומה לזו, אך...
פלפל ממולא מבית אמא ז"ל הפולניה. המרכיבים: 10 פלפלים - בצבעים שונים 350 גרם - בשר טחון - לטבעונים, מוותרים...
מתכון מבית היוצר של שכנתי הטריפוליטנית והבשלנית. מרכיבים: 300 גרם בשר טחון 1 בצל - מגורר חופן פטרוזיליה - קצוצה...
קציצות בשר אחרות, כשתערובת הבשר מכילה חצילים קלויים. הקציצות יוצאות רכות, אווריריות ועם תוספת של טעם מעושן. מרכיבים: לקציצות 1/2...
לאוהבי החצילים - תבשיל שהוא מעדן. זהירות - הרוטב "מבקש" הרבה לחם לבן אחיד, או חלה. מבית היוצר של חמותי...