אתר המתכונים של יוכי גלבוע זכאי
הגרבלקס מקורו בנורבגיה, מוגש כמנה ראשונה במסעדות וקלי קלות להכינו בבית. מרכיבים: 1 קילו סלמון - פילה 1.5 כוסות מלח ים - לתערובת...
מרכיבים: 1 כרובית - מופרדת לפרחים ונקייה 2 ביצים - לבלילה - לטבעונים בלי ביצים בירה בירה - לבלילה כחצי בקבוק 1 כוסות קמח...
מרכיבים: 1 כרובית - מחולקת ל"פרחים", נקיה ומבושלת במי מלח 200 גרם בייקון - או פרושוטו, חתוך לקוביות קטנות. אפשר להחליף באווז 1...
מרכיבים: 3 יחידות אבוקדו - בשל, מעוך עם מזלג 1 בצל - קצוץ דק 3 ביצים קשות - מעוכות עם מזלג 2 כפות מיונז מלח -...
אבא ז"ל היה הולך כל שבוע לשוק הכרמל, ומביא מעדנים. לעתים היה מביא גם שמלץ הרינג ואמא ז"ל היתה ממהרת...
הפתיע אותי עד כמה השילוב שבין העלים הירוקים, הבטטה והטחינה יכול להיות כל כך מושלם. שווה ניסיון. מרכיבים: 1/2 חבילה...
בליל הסדר גם הסלט הזה ליווה את המנה העיקרית והיה מרענן וטעים מאד, והוא מבית היוצר של רותי. מרכיבים:...
גם לפולנים יש את ממרח הגבינה הזה, אצלם הוא נקרא צפורוק. מרכיבים: 250 גרם גבינה לבנה - טוב טעם 50 גרם חמאה -...
מרכיבים: 250 גרם זיתים שחורים - מגולענים ורצוי קלמטה 3 פרוסות אנשובי משומר 3 כפות צלפים 3 כפות עגבניות - מיובשות בשמן זית 2 שיני שום...