בישול צמחוני

  • פלפל ממולא – אפשר גם טבעוני

    פלפל ממולא – אפשר גם טבעוני

    פלפל ממולא מבית אמא ז"ל הפולניה. המרכיבים: 10 פלפלים - בצבעים שונים 350 גרם - בשר טחון - לטבעונים, מוותרים...

  • כדורי גבינת ריקוטה איטלקיים – ניודי

    ניודי הוא סוג של ניוקי, אלא שבמקום תפוחי האדמה בניוקי הקלאסי, כאן משתמשים בגבינת ריקוטה. הריקוטה צריכה להיות יבשה ולכן ממולץ...

  • מטבוחה מרוקאית

    מטבוחה מרוקאית

    הסלט המרוקאי הצועד בראש מצעד הסלטים. מרכיבים: 20 עגבניות בשלות - חלוטות קלופות וחתוכות לקוביות ראש שום - קלוף וכתוש...

  • מרק כרובית מוקרם

    מרק כרובית מוקרם

    מרכיבים: 1 כרובית - מחולקת לפרחים 2 תפוחי אדמה - חתוכים לקוביות קטנות 1 כרשה - החלק הלבן בלבד, פרוסה...

  • כרובית אפויה בתנור

    כרובית אפויה בתנור

    המרכיבים: כרובית - מנוקה ומחולקת לפרחים - מבושלת במי מלח עד למצב אל דנטה 1 כף חרדל 1 כף מיונז...

  • מרק ירקות ליום סגריר

    מרק ירקות ליום סגריר

    חורף - בחוץ 7 מעלות וקור עז, שמפלח את העצמות, רוחות עזות, גשם ואפילו תחילתו של שלג בירושלים. אז מה...

  • חלת בצל עם בלילת בירה

    חלת בצל עם בלילת בירה

    מרכיבים: 5 בצל - בצלים פרוסים לפרוסות של 3 מ"מ לבלילה 100 גרם קמח לבן 100 גרם קורנפלור 1 ביצה 3/4...

  • צ’יפס פריך אמיתי

    צ’יפס פריך אמיתי

    ואיך באמת מכינים צ'יפס אמיתי ופריך ולא סמרטוטי ? צריך להצטייד בסבלנות ומד-חום לבישול, ווואו אז יש קריאות שמחה והתפעלות...

  • כדורי ריזוטו ממולאים במוצרלה – סופלי

    כדורי ריזוטו ממולאים במוצרלה – סופלי

    בארץ השתרש שמו של מעדן איטלקי זה כארנצ'יני. ארנצ'יני ממולא בבשר ואילו מעדן זה נקרא סופלי, שהוא ממולא בכדור מוצרלה...