-
סלט פומלה, צנוברים ועירית
ניתן להשיג בסופר פומלה קלופה מה שהופך את המתכון למהיר ביותר. מרכיבים: 1 פומלה - מנוקה מהקליפה והציפה ומפוררת עירית - חופן...
-
פפרונטה
סלט מבושל מבית היוצר של רועי הבשלן, המוטרף על אוכל איטלקי. מרכיבים: 3 פלפל אדום - קלוי, מקולף וחתוך לרצועות 3...
-
לחם ממולא
כשפורסים את הלחם מתקבלת ההפתעה הראשונה מעצם המילוי והצבעים המרהיבים, אח"כ מצטרף החך למיגוון הטעמים החבויים בלחם. אני מצרפת את...
-
חזה עוף ברוטב עגבניות טריות
מתכון לעצלנים שחוזרים הביתה מאוחר בלילה, מאד רעבים והמקרר כמעט ריק. זה מה שקרה לי לפני מספר ימים, במקרר היו...
-
סלט גרעיני כוסמין – פארו
סלט זה אכלתי בניו יורק אצל בתי. היא השתמשה בדגן, בשמו האיטלקי "פארו" הנחשב לאחד מסוגי הדגן העתיקים, ובארץ נמכר כגרעיני...
-
ירקות אפויים – “אנטיפסטי”
קל להכנה, לשומרי הגזרה, מרהיב בצבעים וטעים טעים. מוגש, בדרך כלל, כחלק ממגוון האנטי פסטי. מרכיבים: 1 שומר - חצוי לרבעים...
-
סלט החצילים הרומני של פליקס ז”ל
פשוט בהכנה ופשוט טעים. פליקס, שהיה רומני, אהב מאד חצילים אלה. כשאירחתי אותו, תמיד דאגתי לו לסלט זה. מרכיבים: 4...
-
פולו דיאבולו – העוף של השטן – עוף במשקולת
עוף שהוא מעדן וכל כולו מטוגן במחבת עם משקולת. מתכון של רועי, שהוא חובב אדוק של אוכל איטלקי ובשלן מדהים....
-
פודינג אדום ממיץ תפוזים טרי
אז כמו שהיה פעם, פודינג אדום ובלי חומרים משמרים. מבית היוצר של חמותי, שהגישה פודינג זה עם הבורקס של שבת....