תוספות

  • פירה תפוחי אדמה אחר עם ביצים – פירה משודרג

    פירה תפוחי אדמה אחר עם ביצים – פירה משודרג

    הסלט הוא מבית היוצר של אחי הבשלן. מעולה וטעים להפליא גם כסלט וגם כתוספת למנה עיקרית. מרכיבים: 5 תפוחי אדמה -...

  • אורז עם מיגוון גרעינים ומשמש

    אורז עם מיגוון גרעינים ומשמש

    האורז אמנם לבן אבל הגרעינים והפירות המיובשים עושים את ההבדל.  מבית היוצר של בתי הצעירה. מרכיבים: 2 כוסות אורז בסמטי 2...

  • מעדן ניוקי בחמאה לעצלנים

    מעדן ניוקי בחמאה לעצלנים

    מעדן ברבע שעה. רצוי להכינו מניוקי טרי, ניתן לקנות במעדניות כמו ספייסס, יוזי, ספגטים ועוד. אני אוהבת את הניוקי העשוי...

  • בצקניות – שפצלי

    בצקניות – שפצלי

    מרכיבים: 2 כוסות קמח 2 ביצים - גדולות 1 כפית מלח מים - פושרים, "כמה שתופס" - לדברי אמא ז"ל 2 כפות שמן קנולה...

  • לחמניות

    לחמניות

    לחמניות מעולות מבית היוצר של חני מרכיבים: 1/2 כוס סוכר 1 כוס שמן קנולה 1/3 2 כוסות מים -פושרים קורט מלח 1 קילו קמח...

  • שעועית אפויה – Gigantes Plaki

    שעועית אפויה – Gigantes Plaki

    תבשיל המוגש במסעדות היווניות כחלק ממגוון המזטים. הוא במיטבו כשהוא פושר או בטמפרטורת החדר. מרכיבים: 1+1 כוסות שעועית לבנה וחומה - מושרה כל...

  • מג’דרה מאורז מלא

    מג’דרה מאורז מלא

    מרכיבים: 2 כוס/ות עדשים חומות - ממויינות ושטופות היטב 2 כוס/ות אורז מלא - ממויין ושטוף 3 כף/ות שמן זית 4 כוסות מים רותחים -...

  • ירקות אפויים – “אנטיפסטי”

    ירקות אפויים – “אנטיפסטי”

    קל להכנה, לשומרי הגזרה, מרהיב בצבעים וטעים טעים. מוגש, בדרך כלל, כחלק ממגוון האנטי פסטי. מרכיבים: 1 שומר - חצוי לרבעים...

  • תפוחי אדמה אפויים בשמנת – פום אנה

    תפוחי אדמה אפויים בשמנת – פום אנה

    מרכיבים: 7 תפוח אדמה - תפוא"ד אדומים, גדולים, קלופים ופרוסים דק במנדולינה 1 שמנת לבישול 50 גרם         ...