-
מרק סלמון
את המתכון הזה קבלתי מחברתי הטובה זהבה, בטיולה בלפלנד. את המרק החם והמזין הזה אכלה בחוות איילים בשם Sieriporo. זהבה...
-
דג לוקוס – מלך הדגים
אירחתי אתמול לארוחה, ובין היתר, למנה העיקרית הגשתי דג לוקוס מטוגן. קריאות שמחה וההנאה שבקעו מגרונות הסועדים גרמו לי לשמחה...
-
פשטידת תרד/ברוקולי
את הפשטידה הזו אכלתי אצל חברתי ריבה – יאמי....יאמי מרכיבים: 1 חבילה בצק עלים – על בסיס חמאה 1 חבילה...
-
סלט קייל
קייל הם עלים ירוקים ממשפחת הכרוב, האיטלקים קוראים לו כרוב שחור והוא מככב במטבח האיטלקי, ובפרט במרק הריבולטה. קשה למצוא...
-
ניוקי עם כרוב לבן
תבשיל סלובקי מסורתי מבית היוצר של אבי ז"ל. אבי ששמר על המסורת, השתמש במתכון זה באווז מעושן, במקור משתמשים בבייקון....
-
סלט הסלק הקלאסי
לכל אוהבי הסלק, זה לדעתי, הסלט הקל והאולטימטיבי שיש, בלי תוספות וקישוטים. פשוט סלק, והכי פשוט ומהיר בהכנה. מרכיבים: 4...
-
מרק קפושניאק (כרוב) פולני
מרק של אמא ז"ל. מרק חורפי לאוהבי החמוץ. מרכיבים: 2 קופסאות כרוב כבוש – עם הנוזלים 3 עצמות מוח 2...
-
מרק פטריות – קרופניק (אפשר גם טבעוני)
המרק הפולני של אמא ז"ל, מרק ילדותי. מרכיבים: 200 גרם פטריות שונות ומגוונות – פרוסות דק חופן פטריות פורצ'יני –...
-
פסטה פנה עם גבינות, תירס ואווז מעושן
מרכיבים: 1 חבילה פסטה פנה – מבושלת לפי הוראות היצרן 3/4 כוס תירס 150 גרם האם/שינקן מעושן או אווז מעושן...