מנות ראשונות

  • פטריות פורטובלו ממולאות

    פטריות פורטובלו ממולאות

    מתכון מעולה, אני קצת מקצרת תהליכים ע"י שימוש בירקות סנפרוסט. ניתן להכין מראש, ולחמם מעט בתנור. מרכיבים: 12 פטריות פורטובלו...

  • פאי תפוחי אדמה עם פטריות

    פאי תפוחי אדמה עם פטריות

    מרכיבים: 5 תפוחי אדמה גדולים מזן דזירה – מבושלים בקליפתם עם עלי המרווה 30 גרם חמאה 1/4 כוס חלב 6...

  • ריזוטו מילנז

    ריזוטו מילנז

    בעבר כתבתי מתכונים לאתר של שף חיים כהן. בתחרות עוגות דבש לראש השנה, באתר, זכיתי במקום הראשון, והפרס היה לבשל...

  • סלט קפרזה אחר

    סלט קפרזה אחר

    מרכיבים: 1 עגבניה בשלה חתוכה לקוביות גדולות 10 עגבניות שרי - חתוכות לחצאים 10 עגבניות שרי ליקופן (חומות) - חתוכות...

  • סלט קישואים חם

    סלט קישואים חם

    אני לא ממש חובבת קישואים או זוקיני, אבל הסלט החם הזה שאכלתי במסעדה הדרוזית בסאג'ור, הביא אותי לשחזר המנה ולהגיש...

  • מרק כרובית וקולרבי מוקרם

    מרק כרובית וקולרבי מוקרם

    מרכיבים: 1 כרובית בינונית - נקייה מהקלח ומופרדת לפרחים 2 תפוחי אדמה - קוביות 2 קולרבי - קוביות 2 כרישה...

  • כרובית שלמה בתנור

    כרובית שלמה בתנור

    עם מינימום עבודה - מתקבל מאפה שחום, שנראה כמו חצי כדור, וטעים טעים. מרכיבים: כרובית - שלמה, נקייה מעלים ומבושלת...

  • כדורי גבינת ריקוטה איטלקיים – ניודי

    ניודי הוא סוג של ניוקי, אלא שבמקום תפוחי האדמה בניוקי הקלאסי, כאן משתמשים בגבינת ריקוטה. הריקוטה צריכה להיות יבשה ולכן ממולץ...

  • מרק כרובית מוקרם

    מרק כרובית מוקרם

    מרכיבים: 1 כרובית - מחולקת לפרחים 2 תפוחי אדמה - חתוכים לקוביות קטנות 1 כרשה - החלק הלבן בלבד, פרוסה...